Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στον Άγιο Δομίνικο...

Σήμερα Μαχητές και Διάσημοι θα αγωνιστούν για ένα πολύ σημαντικό έπαθλο και αυτό είναι η επικοινωνία. Ποιος όμως θα καταφέρει να επικοινωνήσει με την οικογένεια του;

Διαβάστε ακόμα: Master Chef: Ο Μάριος μιλάει πρώτη φορά για την ιστορία της ζωής του! «Αντί για πληρωμή μας έδιναν ένα σακί πατάτες»!


Οι ισορροπίες στον Άγιο Δομίνικο έχουν χαθεί εντελώς μιας και παίκτες μετά τον κρίσιμο αγώνα Ελλάδας - Τουρκίας έπαιξαν ξύλο.

Ξύλο στο Survivor

Το περιστατικό αυτό έκανε ο ίδιος ο Τούρκος παραγωγός γνωστό καθώς το ανέφερε στο συμβούλιο του τουρκικού Survivor. Ένα περιστατικό που οι κάμερες δεν έδειξαν ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Τουρκία.
Μόλις τελείωσε ο κρίσιμος αγώνας με νικητές τους Τούρκους, δύο παίκτες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας έπαιξαν ξύλο, όχι απλά τσακώθηκαν... αλλά πιάστηκαν στα χέρια ρίχνοντας μπουνιές ο ένας στον άλλον, με αποτέλεσμα να τους χωρίσουν άνθρωποι από την παραγωγή και συμπαίκτες τους


Η ένταση και η προσαρμογή

Οι εντάσεις δεν λείπουν και από τις δύο ομάδες! Στο στόχαστρο στους Μαχητές έχει μπει η Ροδάνθη, το πιο μικρό κορίτσι στο ριάλιτι, την οποία θεωρούν αδύναμη παίκτρια και θέλουν να την βγάλουν εκτός... όμως όπως έχει δείξει η ιστορία το κοινό έχει διαφορετική άποψη μιας και την σώζει συνεχώς στις ψηφοφορίες.

Ο μεγάλος νικητής της επικοινωνίας

Μαχητές και Διάσημοι σήμερα αγωνίζονται για την επικοινωνία. Ποιος θα καταφέρει να μιλήσει με την οικογένεια του;


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την τιμητική τους θα έχουν οι Μαχητές, όσο κι αν οι Διάσημοι δώσουν σώμα και ψυχή για το συγκεκριμένο έπαθλο.

Πηγή: youweekly.gr