Ο δεύτερος κύκλος του Survivor ξεκίνησε νωρίτερα από τον πρώτο, με τους παίκτες να είναι περισσότερο υποψιασμένοι για το τι μέλλει γενέσθαι. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος δημιουργήθηκαν οι λεγόμενες κλίκες, αλλά και κόντρες ανάμεσα στους παίκτες.

«Στην αρχή, η κατάσταση ήταν πολύ καλή ανάμεσά μας, μέχρι που πέρασε λίγος καιρός και ξεκίνησε να υπάρχει πείνα. Τότε βγήκαν και ορισμένες αντιδράσεις από τους συμπαίκτες μου που προσωπικά δεν μπορούσα να τις καταλάβω. Σαφώς και καταλαβαίνω πως η έλλειψη τροφής δεν είναι εύκολο πράγμα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω πως μπορεί να επηρεάσει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα. Τουλάχιστον, αυτό ισχύει στην δική μου περίπτωση», εξηγεί η Ξένια των Rec.

Εκτός από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, η Ξένια μέρα με τη μέρα, παρατηρούσε αλλαγές στις συμπεριφορές τον παικτών, ειδικά τα χρονικά διαστήματα που οι κάμερες κατέγραφαν τις κινήσεις τους. «Πολλοί έβγαιναν και έκαναν πράγματα επίτηδες μπροστά στις κάμερες. Υπήρχε συμπαίκτης μου που μόλις ερχόταν η κάμερα στην καλύβα, έπιανε την σκούπα να καθαρίσει ή μιλούσε πολύ, κάτι που δεν έκανε ποτέ όταν δεν υπήρχε καταγραφή. Παρατήρησα πως όσο περνούσε ο καιρός, ορισμένοι αποκτούσαν ρόλους», αποκαλύπτει στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα.

Διαβάστε ακόμα: Master Chef: Ο Μάριος μιλάει πρώτη φορά για την ιστορία της ζωής του! «Αντί για πληρωμή μας έδιναν ένα σακί πατάτες»!

Δύο μόλις μέρες μετά την πρεμιέρα του Survivor, μπήκε στο Reality επιβίωσης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κάτι που δεν γνώριζε κανείς από τους παίκτες. «Δεν είχαμε ιδέα για το ποιος θα μπει. Η είσοδος της Κωνσταντίνας ήταν μια έκπληξη». Άλλαξαν άραγε οι ισορροπίες στην ομάδα, όταν εντάχθηκε σε αυτήν η παρουσιάστρια; «Στην αρχή όχι. Δεν μας ενόχλησε πολύ. Μετά, ξεκίνησαν να βγαίνουν ορισμένα πράγματα προς τα έξω», καταλήγει.