Η Μαρία Σαμαρίνου αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 2 πριν από αρκετές μέρες αλλά μόλις σήμερα αποφάσισε να αποκαλύψει το παρασκήνιο της απόφασής της!


Με νέες της δηλώσεις, η αθλήτρια βάζει τα πράγματα στην θέση τους σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη!

«Αποχώρησα οικειοθελώς επειδή ήθελα να προστατεύσω την καριέρα μου. Η αλήθεια είναι πως από τον πρώτο καιρό του παιχνιδιού ένιωθα πάρα πολύ άσχημα από την άποψη της φυσικής κατάστασης. Δεν μπορούσα να σηκωθώ το πρωί από το κρεβάτι-σανίδι. Ένιωθα μυϊκή ατονία και έβλεπα τη διαφορά στο σώμα μου. Με τον καιρό όλο αυτό άρχισε να με απασχολεί περισσότερο, τόσο πολύ που είχε αρχίσει να μου περνάει και στο ψυχολογικό κομμάτι. Το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ, γιατί σκεφτόμουν το κακό που μπορεί να κάνω στην καριέρα μου και κάπως έτσι οδηγήθηκα στην απόφαση να αποχωρήσω» τόνισε μεταξύ άλλων στο 7 Μέρες TV!

Διαβάστε ακόμα: Power Of Love: Ο νέος παίκτης - φωτιά που χωρίζει αγαπημένο ζευγάρι! Χαμός... (Βίντεο)

-Τους φόβους σου τους είχες μοιραστεί και με την ομάδα σου.

«Ναι, είχα μιλήσει σε όλα τα παιδιά για τις ανησυχίες μου. Μερικοί επειδή με ήθελαν πολύ στο παιχνίδι με συμβούλεψαν να κάνω υπομονή, γιατί επανέρχεται ο οργανισμός. Ωστόσο, εγώ δεν το άκουσα, γιατί είχα τρομοκρατηθεί.»

- Ήταν δηλαδή πιο δύσκολο το «Survivor» από ό,τι το περίμενες.

«Ναι, η αλήθεια είναι πως είναι πολύ πιο δύσκολο από ό,τι το περίμενα και για αυτό το λόγο μπήκα κιόλας. Στην αρχή δεν φανταζόμουν σε καμία περίπτωση ότι θα μπορούσε να κάνει κακό στην καριέρα μου. Αποδείχτηκε όμως κάτι τελείως διαφορετικό.»

Διαβάστε ακόμα: Αποκλειστικό! Elif: Αυτό είναι το τραγικό φινάλε της σειράς!

- Υπήρχαν κάποια άτομα τα οποία να ένιωσες πιο κοντά σου;

«Ήρθα πιο κοντά με 2-3 άτομα, γιατί δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω μόνη μου σίγουρα. Και πιστεύω ότι όταν βρίσκεσαι σε ένα παιχνίδι, με τέτοιες συνθήκες, πρέπει να έχεις κάποιον πιο κοντά έτσι ώστε να μπορέσεις να βγάλεις τα εσώψυχά σου. Ποια ήταν αυτά τα άτομα; Κυρίως ήταν η Όλγα Φαρμάκη, με την οποία περνούσα ατέλειωτες ώρες, μιλώντας, και νιώθω πολύ τυχερή που βρέθηκε κι εκείνη εκεί και είχα κάποια τόσο κοντά σε εμένα.»