Μία απίστευτη αποκάλυψη σας έχουμε σήμερα στο tv-24.gr...

Μία είδηση που κανείς μέχρι τώρα δεν ήξερε και ένα παρασκήνιο απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο. Όπως γνωρίζετε έχουμε την τύχη να έχουμε εσωτερική πληροφόρηση για το Survivor και όλα τα θέματα που σας έχουμε γράψει, ειδικά τα παρασκήνια επιβεβαιώνονται!

Σήμερα όμως σας έχουμε ένα άλλο θέμα και αφορά τη νέα παίκτρια των Μαχητών, την Φελίσια Λαπάτη! Όχι... δεν θα σας γράψουμε το κλασικό θέμα πια, για την σχέση της με τον Ηλία Βρεττό, αλλά θα σας αποκαλύψουμε το έντονο φλερτ που είχε στο παρελθόν με έναν συμπαίκτη της!

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2: Ο Τανιμανίδης καλωσόρισε τους έξι νέους παίκτες στο παιχνίδι! Δείτε ποιοι είναι και σε ποια ομάδα πήγε ο καθένας! (Βίντεο)

Ο λόγος για τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο, με τον οποίο είχαν γνωριστεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του tv-24.gr σε εγκαίνια γνωστού μαγαζιού και υπήρξε ένα έντονο ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές. Οι δυο τους δεν έκαναν σχέση επίσημα όμως υπήρξε ένας έντονος ενθουσιασμός. Μπορεί στην πορεία για κάποιο διάστημα να χάθηκαν, όμως οι δρόμοι τους ενώθηκαν ξανά στο Survivor.

Αυτό που δεν γνωρίζετε εσείς όμως, και θα σας το αποκαλύψουμε όπως μας το μετέφερε η πηγή μας, είναι πως το ενδιαφέρον αυτό φούντωσε, από την πλευρά του Θοδωρή μόλις έφτασε στην καλύβα η Φελίσια!