Μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην κάμερα του Dancing with the stars για τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Βασάλο !


Η Ευρυδίκη χόρεψε ένα από τα αγαπημένα της κομμάτια, το Κύμα από τις Μέλισσες και αφιέρωσε τον χορό στον αγαπημένο της!
Αργότερα μίλησε και για τον έρωτα της λέγοντας: «Θέλω να το αφιερώσω στο σύντροφό μου. Όταν μιλάω για τον Κωνσταντίνο, πολλοί μου λένε ότι το πρόσωπο μου αλλάζει και αστράφτει, η αλήθεια είναι αυτή, γιατί αυτόν τον άνθρωπο πραγματικά τον νιώθω πολύ κοντά μου και ναι είμαι ερωτευμένη». Είπε μάλιστα και για την πρώτη άποψη που είχε για τον σύντροφό της: «Η αλήθεια είναι πως όταν τον είχα πρωτοδεί δεν αισθάνθηκα κάτι, μου ήταν απαρατήρητος. Παρόλα αυτά στην πορεία και στην έξω ζωή με κάποια πράγματα που μας δέσανε, πλέον νιώθω αυτές τις πεταλούδες στο στομάχι μου!

Διαβάστε ακόμα: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Παντελίδη! Οι δηλώσεις της οικογένειας που αλλάζουν τα πάντα!

Στην συνέχεια είπε: «Θέλω να του κάνω έκπληξη γιατί νομίζω πως του το χρωστάω επειδή εκείνος όταν ανακοίνωσε on air ότι είμαστε ζευγάρι εγώ έμεινα με το στόμα ανοιχτό οπότε θα ήθελα και εγώ να του κάνω μια έκπληξη». Τέλος εξέφρασε την επιθυμία της να μείνουν για πάντα μαζί: «Έχω πει επανειλημμένα ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να χάσω από τη ζωή μου και θα βάλω τα δυνατά μου για να μην συμβεί ποτέ αυτό και θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι κάνει στη σχέση μας και ότι μου έχει προσφέρει!».

Όση ώρα χόρευε ο Κωνσταντίνος την παρακολουθούσε από το κοινό και δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της!
Η Ευαγγελία μάλιστα του έδωσε το λόγο με τον ίδιο να σχολιάζει με χιούμορ: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα… Μπράβο ωραία έκπληξη μου έκανες, ευχαριστώ, με έφερες σε αμηχανία»! Σχολίασε μάλιστα και το χορό της Ευρυδίκης με πολύ κολακευτικά λόγια: «Χόρεψε παρά πολύ καλά, αντικειμενικά, μάλλον επειδή είχε ένα πολύ καλό κίνητρο απ’ ότι φαίνεται!»

Δείτε το σχετικό βίντεο: