Πολλές αντιπαραθέσεις έχει το φετινό Survivor και κύριο θέμα συζήτησης των διασήμων είναι ότι η ομάδα τους έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα.

Συγκεκριμένα οι ομάδες έχουν χωριστεί με βάση το φύλο, σε Άντρες- Γυναίκες. Ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε τον λόγο στον Μιχάλη Μουρούτσο όποιος είπε επί του θέματος:

«Εγώ προσωπικά εξέφρασα μία άποψη. Επειδή στην Ελλάδα υπάρχουν διάφοροι καλοθελητές που μέσα από άλλες εκπομπές μπορούν να πάρουν μία εικόνα μέσα από το Survivor και να μας δημιουργήσει θέμα στην προσωπική μας ζωή, ζητάω από όλες τις κοπέλες να μην έχω στιγμή που να είμαι μόνος μου στην παραλία και θα έρθει μία κοπέλα δίπλα μου να κάτσουμε μαζί και να μιλήσουμε για το οτιδήποτε, γιατί την ίδια εικόνα μπορεί να την πάρει κάποιος και να με φέρει ζευγάρι με αυτή την κοπέλα. Πολλοί από αυτή την ομάδα είχαν την ίδια άποψη με εμένα…

Διαβάστε ακόμα: Αποκαλυπτικό! Πρωταγωνιστής του Τατουάζ ποζάρει ολόγυμνος και αναστατώνει το γυναικείο πληθυσμό! Δείτε ποιος είναι...

Μετά από αυτό είπα ότι η ομάδα μου είναι μία. Θα είμαστε Survivors και δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε παρέα στην παραλία. Δεν διαχωρίσαμε τις παρέες μας, απλά επιλέξαμε να κάνουμε περισσότερο παρέα με τους άντρες και αυτό μας έφερε κοντά περισσότερο»

Μεταξύ των άλλων είπε: «Δεν το έκανα μόνο για τη Λάουρα. Το έκανα και για το παιδί μου. Θέλω να προστατεύω τη σχέση μου, δεν θέλω να στεναχωρώ τη Λάουρα. Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στην προσωπική μου ζωή»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω: