Εξομολόγηση ψυχής και δηλώσεις που συγκινούν... Η Ελένη Χατζίδου, επιστρέφοντας από το "Survivor" μιλάει στο περιοδικό YOU και τον Γιώργο Κακογιάννη, αποκαλύπτοντας όλα αυτά που θέλουμε να μάθουμε...

Τι συνέβη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Ποια η γνώμη της για την Κατερίνα Δαλάκα; Χωρίς να μασάει τα λόγια της, η Ελένη Χατζίδου μιλάει για όλους και για όλα και αποκαλύπτει την αλήθεια...

Μίλησε μου για την Κατερίνα Δαλάκα.

Είναι ξεροκέφαλη. Δεν έχω μαλώσει τόσο πολύ με άνθρωπο εκεί μέσα όσο με την Κατερίνα. Μου είχε βγει πολύ το μαμαδίστικο μαζί της για να την προφυλάξω γιατί θέλει να γίνει ό,τι σκέφτεται. Της έλεγα «μην είσαι ξεροκέφαλη, πρέπει να σκέφτεσαι τον άλλον. Παίρνεις μία ομάδα στον λαιμό σου, είσαι χτυπημένη, δεν έχεις γίνει τελείως καλά και διακινδυνεύεις να χτυπήσεις τα πόδια σου, με τα οποία βγάζεις το ψωμί σου;». Ήταν πολύ άσχημο αυτό που έκανε και ήταν πάρα πολύ τυχερή που κέρδισε η ομάδα. Αν δεν κέρδιζε η ομάδα δεν ξέρω τι θα γινόταν μετά.

Μίλησε μου για τη σχέση σου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου...

Διαβάστε ακόμη: Εκτός παράστασης ο Κρατερός Κατσούλης! Αυτός είναι ο αντικαταστάτης έκπληξη!

Τώρα που το βλέπω απέξω μου φαίνεται κι εμένα υπερβολικό. Μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να φανεί μεμονωμένα αυτό, όταν δεν είσαι μέσα στην ψυχολογία του παιχνιδιού. Αλλά όταν έλεγε «πέσ’ τα και μπροστά στις κάμερες αν σε παίρνει», μπροστά στις κάμερες τα είπα, ξέρω ότι μας τραβάνε και ότι γράφουν και τους υπότιτλους.

Μήπως η Κωνσταντίνα δεν την ξέρει αυτήν την πληροφορία;

Δεν ξέρω, είπα κάτι και δεν ξέρω πώς μπορεί να βγει. Της είπα «θα φας ξύλο, τι με πειράζεις» και ένιωσα ότι το είπα σε μία φίλη μου, στην παρέα μου, γιατί είναι ένα άτομο με το οποίο περνούσα 24 ώρες την ημέρα, τρώγαμε μαζί και κοιμόμασταν μαζί. Στην παρέα έτσι μιλάμε, αλλά ενοχλήθηκε όντως και φάνηκε πολύ. Τη συγκεκριμένη μέρα ήμουν λίγο στα περίεργά μου, το είχα πει στα παιδιά, και αυτό το πράγμα ήταν τράβηγμα – επειδή διάβασα ότι μου χάιδεψε τα μαλλιά. Ξέρω πώς φαίνεται απέξω, εδώ εμένα μου φαίνεται υπερβολικό, και ο κόσμος μπορεί να έχει μείνει στην εικόνα ότι εγώ με την Κωνσταντίνα ήμασταν σκοτωμένες μετά απ' αυτό. Την επόμενη μέρα απλώς μας τελείωσε. Συνεχίσαμε να μιλάμε κανονικά, κάναμε παραβάν για να αλλάξει το μπουστάκι της, μου είπε «συγχαρητήρια για την προσπάθεια» όταν σε ένα αγώνισμα δεν κέρδισα και όταν έφυγα αγκαλιαστήκαμε στο συμβούλιο. Ήταν μόνο το συγκεκριμένο γεγονός, αυτό το «θα φας σφαλιάρα» ακούστηκε πολύ βαρύ, αλλά είμαι αυθόρμητη και έτσι θα μιλούσα στην παρέα μου.

Νομίζω το θέμα σου με την Κωνσταντίνα ήταν ότι είχε μία αφέλεια και μία παιδικότητα, το έβλεπε σαν παιχνίδι και αυτό σε ενοχλούσε.

Το είχα πάρει πολύ σοβαρά. Πριν έρθει η Κωνσταντίνα έκανα πλάκα και μου έλεγαν όλοι «σταμάτα». Το πήρα τόσο μέσα μου ότι όντως πρέπει να συγκεντρωθούμε και όταν μετά χτύπησε η πείνα κόκκινο λέγαμε να κερδίσουμε να φάμε και να κάνουμε χαβαλέ μετά στην παραλία. Τώρα που το βλέπω απέξω, χαίρω πολύ, μακάρι να είχα το μυαλό να τα έβλεπα χαλαρά κι εκεί. Δεν τα είδα χαλαρά, πέθαινα στην πείνα. Και θα σου και κάτι άλλο. Τον ρόλο που είχε και η Κωνσταντίνα μέσα στο παιχνίδι –γιατί εξακολουθούσα να τον έχω κι εγώ– τον είχα στην αρχή εγώ. Δηλαδή ότι είναι αδύναμη παίκτρια. Είχα νιώσει κι εγώ αυτό το άσχημο συναίσθημα ότι δεν με εμπιστεύονται, αλλά ήθελα να μπω και να δείξω ότι ίσως μπορέσω να κερδίσω. Αυτό μετά, όταν το κάναμε και με την Κωνσταντίνα, καταλάβαινα πάρα πολύ πόσο άσχημα ένιωθε που συνέχεια υπήρχε θέμα να βγει εκείνη ή εγώ. Αν υπήρχε κάποιος να καταλαβαίνει πώς νιώθει ήμουν εγώ.

Πες μου τη γνώμη σου για την Ξένια.

Η Ξένια έκανε ένα λάθος που το είπα και στο συμβούλιο. Ότι δεν εξήγησε τον ακριβή λόγο που ψήφισε τον Δρυμωνάκο. Ξεκαθαρίστηκε ότι ψήφισε τον Δρυμωνάκο γιατί δεν ήθελε να ψηφίσει γυναίκα στο τελευταίο συμβούλιο. Πες το αυτό πιο μπροστά να μην έχεις θέμα.

Ο Κρητικός είπε πως η Κατερίνα είχε πει γι' αυτόν ότι τρώει καρύδες μόνος του.

Ξέρεις τι έκανε ο άνθρωπος; Έπαιρνε έξι κομμάτια καρύδα, έβαζε στην τσέπη του τα κομμάτια του και προτιμούσε απ' το να τα φάει εκείνη την ώρα, να τα τρώει ανά μία ώρα. Μπορεί να νόμιζαν ότι κάτι έβρισκε, το έβαζε στην τσέπη του και να μην το μοιραζόταν με κανέναν άλλο.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, Τετάρτη 07/03, μόνο με 1.5€ / Φωτογραφίες: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου