Η τουρκική παραγωγή θα κάνει τα πάντα προκειμένου να σηκώσει τα νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι!

Το πρώτο δυνατό χαρτί είναι ο αγώνας Ελλάδα - Τουρκία που πέρυσι είχε χτυπήσει "κόκκινο" σε τηλεθέαση.

Όπως σας ενημερώσαμε με έκτακτη διαρροή οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με 2 χώρες. Όχι μόνο με την Τουρκία αλλά και με την Ρουμανία σε ένα τουρνουά στο οποίο θα αγωνιστούν οι καλύτεροι παίκτες της κάθε αποστολής. Για τον λόγο ότι και το ρουμάνικο και το τουρκικό survivor γυρίζονται στον Άγιο Δομίνικο αποφάσισαν να το εκμεταλλευτούν αυτό και να πραγματοποιηθεί ένας αγώνας μεταξύ των χωρών. Όπως ακριβώς έγινε και πέρυσι.

Διαβάστε ακόμα:Δείτε απόψε Δευτέρα 5/3 στις 21:00 στο 42ο επεισόδιο του MasterChef...

Στον αγώνα θα παίξουν οι πιο δυνατοί παίκτες. Δεν θα υπάρχουν Μαχητές - Διάσημοι, οι δύο ομάδες θα ενωθούν θα γίνουν μία και θα πρέπει να σκεφτούν συλλογικά! Το θέμα είναι πως το τουρνουά αυτό, έχει προκαλέσει ήδη κάποια παρατράγουδα.

Στον πρώτο αγώνα Τουρκίας - Ρουμανίας στο συγκεκριμένο τουρνουά, δύο παίκτες πήγαν να πιαστούν στα χέρια, μιας και έχουν φανατιστεί πολύ με αποτέλεσμα να τους χωρίσουν οι συμπαίκτες του καθενός για να μην παιχτεί ξύλο (Δείτε εδώ το βίντεο ντοκουμέντο από τον καυγά). "Εμείς τους ενημερώσαμε για το περιστατικό και τους Μαχητές και τους Διάσημους και τους εξηγήσαμε ότι θα πρέπει να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα αν και τα δικά μας παιδιά είναι ήρεμα. Μόνο με τον Αγόρου έχουμε έναν προβληματισμό αλλά τον έπιασαν και άλλοι από την παραγωγή και του εξήγησαν! Τώρα αν γίνει κάτι, εμάς θα μας επωφελήσει σε νούμερα, απλώς καταλαβαίνεις ότι πρέπει να τους ενημερώσουμε αρχικά!", μας μετέφερε χαρακτηριστικά η πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχει γίνει το πρώτο πλάνο για τον αγώνα και το ποιος θα παίξει από κάθε ομάδα. Αρχικά, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως στο παιχνίδι από τους άντρες αυτοί που θα παίξουν στο τουρνουά των χωρών είναι : Νάσος Παπαργυρόπουλος, Στέλιος Κρητικός, Νικόλας Αγόρου, Χάρης Γιακουμάτος.

....και από τις γυναίκες: Μελίνα Μεταξά, Κατερίνα Δαλάκα και αναπληρωματικές Μαρία Σαμαρινού και Ντάρια.

Διαβάστε ακόμα: Σοκ στο "Elif": Ο Κενάν νεκρός! Απίστευτη εξέλιξη...

Αυτό που σας μεταφέρουμε, είναι το πρώτο πλάνο που έχει γίνει από την παραγωγή για τους παίκτες που θα βάλει στην αρένα! Ωστόσο, ο ίδιος άνθρωπος μας ανέφερε πως υπήρχε από τώρα, πριν κάν τους ανακοινώσουν τα ονόματα, δυσαρέσκεια καθώς 2 παίκτριες αρνήθηκαν κατηγορηματικά να συμμετέχουν σε αυτό το τουρνουά, από την ομάδα των "Διάσημων" καθώς θεώρησαν ότι οι συμπαίκτες τους φανατίστηκαν και δεν θέλουν να μπουν σε αυτή την διαδικασία. Όμως.... η παραγωγή δεν κάνει εξαιρέσεις!