Πολύ σημαντική η σημερινή ημέρα για το Survivor και την ομάδα των Διάσημων αφού θα αποχαιρετίσουν οριστικά έναν συμπαίκτη τους.

Μετά από τις ατομικές ασυλίες και την ψηφοφορία της κάλπης οι προτεινόμενοι διαμορφώθηκαν ως εξής: Δρυμωνάκος, Χατζίδου, Σπυροπούλου.

Διαβάστε ακόμα: Τηλεθέαση: Στα "κόκκινα" το Power Of Love! Μεγάλη αντίσταση από το "Shopping Star"! Τι νούμερα σημείωσαν

Οι Διάσημοι εναντίον της Ξένιας.

Η Ξένια κέρδισε την ατομική ασυλία την Τετάρτη. Η τραγουδίστρια αποφάσισε να δώσει την αρνητική ψήφο και να βγάλει προτεινόμενο προς αποχώρηση τον Γιάννη Δρυμωνάκο! Αυτή της η κίνηση εξόργισε όλη την ομάδα.

Αρχικά, ο ίδιος ο Γιάννης απόρησε με αυτήν της την απόφαση λέγοντας: "Πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί με ψήφισε να φύγω από το παιχνίδι!".

Αυτός που δεν έδειξε τόσο ψύχραιμος με την απόφαση της Ξένιας ήταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος την κατηγόρησε για ψέματα και ξέσπασε εναντίον της λέγοντας: "Είπε ένα σωρό ψέματα στο συμβούλιο για τον λόγο που ψήφισε τον Γιάννη, αντί να πει την αλήθεια ότι δεν ήθελε να ψηφίσει κάποια από τις κοπέλες που κάνει παρέα! Δεν μπορώ να καταλάβω πως το έκανε αυτό!".

Διαβάστε ακόμα:Συνταρακτικές εξελίξεις! Elif: "Η Τουγκτσε δεν είναι παιδί σου!"... Έρχονται τα πάνω κάτω !

Δυσαρεστημένη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την στάση των συμπαικτών της καθώς νιώθει πως ότι κι αν κάνει δεν θα μείνουν ποτέ αγωνιστικά ικανοποιημένοι από εκείνη!

Το αγώνισμα και η αποχώρηση.

Ένα πολύ απαιτητικό αγώνισμα περιμένει σήμερα τους παίκτες. Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν για ένα θρεπτικό έπαθλο φαγητού που θα τους τονώσει και θα τους δώσει ενέργεια. Ένα φαγητό που έχουν και οι δύο ομάδες ανάγκη.

Και η ώρα του συμβουλίου έφτασε. Γιάννης Δρυμωνάκος, Ελένη Χατζίδου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Ποιος θα φύγει;

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες η αποχώρηση θα είναι γυναικεία υπόθεση! Ο Γιάννης Δρυμωνάκος κατάφερε να ξεπεράσει και τις ψήφους της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου η οποία πάντα χτυπούσε "κόκκινο" στο τηλεφωνικό κέντρο. Κωνσταντίνα ή Ελένη λοιπόν θα φύγουν; Και που να δεις... αργότερα.... που θα ΄ρθουν τα χειρότερα!