Και ναι είναι πραγματικότητα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε στο παιχνίδι και είναι μια κοπέλα που σίγουρα την έχουν γνωρίσει πολύ διαφορετικά! Ξεκινάμε από την εμφάνιση! Έχει παχύνει σίγουρα πάρα πολύ και στο πρόσωπό της έχει κάνει κάτι στα μάτια της που είναι σαν να έχουν αραιώσει οι βλεφαρίδες της! Διαβάστε παρακάτω...

Ως συμπεριφορά είναι η γνωστή Κωνσταντίνα που όλοι ξέρουμε! Τσάντισε τους συμπαίκτες της διότι ενώ η άλλη κοπέλα από τους Μαχητές μπήκε και χαιρέτισε όλους τους συμπαίκτες της με χειραψία, η Σπυροπούλου πήγε κατευθείαν δίπλα στον Σάκη και δεν χαιρέτισε απολύτως κανέναν! Αυτό όπως καταλαβαίνετε έκανε εξαιρετικά άσχημη εντύπωση! Όσο για το παιχνίδι είπε ότι ήταν επιλογή της να βρίσκεται εκεί και θα στηρίξει αυτή την επιλογή της! Δείτε αναλυτικά το βίντεο με την είσοδο της Σπυροπούλου και όσα είπε στον Τανιμανίδη:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=aFdkSGHJ3bY[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Survivor ΙΙ» trailer: Η Χατζίδου «καρφώνει» τους συμπαίκτες της! Μπαίνει η Σπυροπούλου στο παιχνίδι και γίνεται κόλαση! (Βίντεο)

«Survivor ΙΙ»: Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για αποχώρηση! (Βίντεο)

«Survivor ΙΙ»: Η απόλυτη ανατροπή! Αυτός είναι ο καλύτερος παίκτης της εβδομάδας που κέρδισε την πρώτη ατομική ασυλία! (Βίντεο)