Το Youweekly.gr πιστό στο ραντεβού του με τους αναγνώστες και τους φίλους του Survivor, στην αρχή του παιχνιδιού σας έδωσε την διαρροή για το ποιος θα κερδίσει σήμερα την ασυλία, αλλά και το σκορ! Κέρδισαν οι Μαχητές φυσικά όπως σας είχαμε πει με σκορ 10-9 και είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη τους, όπως και η τρίτη συνεχόμενη επιβεβαίωση του site μας που επιβεβαιώνετε πανηγυρικά! Διαβάστε παρακάτω...

Ακόμη, το Youweekly.gr σας έδωσε κι ένα δεύτερο σπόιλερ σήμερα στο οποίο σας ανέφερε ποιοι θα είναι οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση! Οι τρεις υποψήφιοι λοιπόν όπως σας γράψαμε νωρίτερα, είναι η Ελένη Χατζίδου από την ψηφοφορία που έγινε από τους συμπαίκτες της και συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, ο Γιάννης Δρυμωνάκος, τον οποίο υπέδειξε η Όλγα Φαρμάκη και ο Αλέξανδρος Παρθένης, τον οποίο υπέδειξε η Μαρία Σαμαρινού! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=hyFyb2nX_Xs[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Survivor ΙΙ»: Η απόλυτη ανατροπή! Αυτός είναι ο καλύτερος παίκτης της εβδομάδας που κέρδισε την πρώτη ατομική ασυλία! (Βίντεο)

«Survivor ΙΙ» trailer: Αγώνας Ασυλίας: Ο Μουρούτσος τρελαίνεται! Όλα όσα θα δούμε σήμερα

«Survivor ΙΙ»: Τα ουρλιαχτά και τα κλάματα παίκτριας των Διάσημων! Τι συνέβη; (Βίντεο)