Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση ότι η Ειρήνη Κολιδά θα πάει στο "Survivor ΙΙ"! Η ίδια ωστόσο, απάντησε σχετικά και διαλεύκανε την κατάσταση (Δείτε εδώ)! Διαβάστε παρακάτω...

Σήμερα, η τουρκική εταιρεία απαντά στην πρώην παίκτρια του "Survivor" με βάση το συμβόλαιο που είχε υπογράψει πριν μπει στο παιχνίδι! Υπενθυμίζεται ότι η personal trainer, που αποχώρησε μετά τον τραυματισμό της στο τροχαίο των Μαχητών, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «η παραγωγή δεν νοιάστηκε στιγμή αν εγώ μπορώ να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου, εάν πονάω και πως τα βγάζω πέρα».

Στο Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, την Πέμπτη, έδειξαν αποσπάσματα από το συμβόλαιο που υπογράφουν οι παίκτες του Survivor, παράγραφοι του οποίου καταρρίπτουν τα «πυρά» της Ειρήνης! «Ο συμμετέχων γνωρίζει και αποδέχεται πως η συμμετοχή στο πρόγραμμα και στο διαγωνισμό που διεξάγεται στα πλαίσια αυτού, μπορεί να προκαλέσει τον τραυματισμό του και αποδέχεται τον σχετικό κίνδυνο, αποδεχόμενος, δηλώνοντας και βεβαιώνοντας πως η Acun Medya δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, παρά μόνο αν επιδείξει δόλο ή βαρεία αμέλεια κατά τη διαδικασία της παραγωγής και εντός του χρόνου της παραγωγής», αναφέρεται, μεταξύ άλλων στο συμβόλαιο!

Δείτε στο βίντεο τους όρους του συμβολαίου:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=mTndnVJBBqY[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Survivor II»: Το νέο τρέιλερ με πρωταγωνιστή τον Σάκη Τανιμανίδη

«Survivor ΙΙ»: Ποια παίχτρια «ακυρώνει» τη συμμετοχή της;

Ειρήνη Κολιδά: Απαντά αν μπαίνει στο «Survivor II» και «αδειάζει» την παραγωγή!