Για μισή ώρα είχαν χρόνο να αποφασίσουν οι τηλεθεατές την περασμένη Δευτέρα ποιος θα αποχωρήσει απο το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι ανάμεσα στους Γιάννη Σπαλιάρα, Σάρα Εσκενάζυ και Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου.

Με τις ψήφους του το κοινό αποφάσισε να αποχωρήσει η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου παρόλο που σε παλαιότερες ψηφοφορίες της είχε δείξει την υποστήριξη και συμπάθεια του.

«Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τους συνοδοιπόρους μου, που είναι όλα τα παιδιά του Survivor και από τις δυο πλευρές. Θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στο παιχνίδι και στο αυριανό και στον τελικό όσοι φτάσετε. Θέλω να ευχαριστήσω εσένα Σάκη και όλη την παραγωγή που βρίσκεται από πίσω και φυσικά το τηλεοπτικό κοινό που είναι σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, που μας στηρίζει καθημερινά και το ζει μαζί μας. Τους ευχαριστώ πραγματικά γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ μέχρι αυτή τη στιγμή, όσες φορές και αν βρέθηκα υποψήφια.

Είμαι χαρούμενη γιατί πραγματικά τα έχω δώσει όλα για την ομάδα. Επειδή αυτή θα είναι η τελευταία μας στιγμή και η τελευταία μου εικόνα από το Survivor θέλω να με χαιρετίσετε με ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά κι έτσι να κλείσει ο κύκλος μου» είπε η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου.