Γεμάτο ανατροπές το επεισόδιο του Survivor μετά το Πάσχα. Εκτός από την οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου που είδαμε στην αρχή του επεισοδίου, είχαμε και μια επιστροφή!

Το Youweekly.gr, ήταν το πρώτο που ενημέρωσε τους φανατικούς αναγνώστες του από τις 9:30 το βράδυ για την επιστροφή αυτή κρατώντας βέβαια μια επιφύλαξη καθώς το θεωρούσαμε αδύνατον! Μας το έλεγαν και δεν το πιστεύαμε! Διαβάστε παρακάτω…



Ο Μάριος Ιωαννίδης όμως, μπορεί να πονά και να μην έχει αναρρώσει πλήρως από το τους τραυματισμούς στο τροχαίο ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο πήρε την απόφαση να επιστρέψει. Παρά το διάστημα ανάρρωσης που έδιναν οι γιατροί, που είχε οριστεί στον ένα μήνα, ο Μάριος Ιωαννίδης, δεν άντεξε μόνος του στο νοσοκομείο και πεθύμησε να επιστρέψει στα αγωνίσματα του Survivor.

«Αποφάσισα να φύγω από αυτό. Οι γιατροί έλεγαν ένα μήνα και, εγώ σε 15 μέρες έφυγα. Δεν άντεξα, είναι και Πάσχα, δεν ήθελα να το περάσω μόνος μου. Μου έχουν λείψει πολύ αυτές οι στιγμές. Μου έχουν λείψει τα παιδιά και η ομαδάρα μου. Τα χαμόγελα και οι τσακωμοί μας. Μου έχουν λείψει αυτά που περνούσαμε. Τα έπαθλα δεν περνάνε καθόλου μπροστά σε αυτά που έχουμε πάρει μέσα μας» είπε ο Μάριος Ιωαννίδης.

«Δεν είμαι σίγουρα 100% έτοιμος. Γλίτωσα μια επέμβαση που θα έκανα με πολύ ισχυρά φάρμακα.» Δείτε τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Rh68RbKWDLI[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Survivor ανατροπή! Η μεγάλη επιστροφή του Μάριου που μόνο το youweekly.gr σας το είχε ως διαρροή στις 9:30 το βράδυ! Δείτε το φοβερό βίντεο…

Survivor: Ο Ντάνος ξεφτίλισε τους «Διασήμους» για την Παπαδοπούλου – Τα είπε χύμα… (Βίντεο)

Survivor ώρα μηδέν: Όταν ο Τανιμανίδης ανακοινώνει την αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου! Η κοπέλα ούτε… (Βίντεο)