Σταματημό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για το Survivor! Και επειδή ξέρουμε πως είναι ένα θέμα που σας «καίει», βρήκαμε τον τρόπο που διεξήχθη ο τούρκικος τελικός και σας τον παρουσιάζουμε.

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, οι δυο παραγωγές, Ελληνική και Τούρκικη έχουν αρκετές ομοιότητες. Διαβάστε περισσότερα…


Βλέπουμε λοιπόν όσο περνάνε τα επεισόδια πως το «δικό» μας Survivor, ακολουθεί το Τούρκικο, όχι μόνο στα αγωνίσματα αλλά και σε πολλές διαδικασίες ακόμα.

Όπως σας αναφέραμε και πριν βρήκαμε τον τούρκικο τελικό, ο οποίος διεξήχθη στην Τουρκία και όχι στον Άγιο Δομίνικο, αρά συμπεραίνουμε πως και ο δικός μας τελικός θα γίνει στην Ελλάδα.

Ένα ακόμα ερώτημα όμως το οποίο προέκυψε είναι το ποιος θα διαλέξει τον νικητή. Όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο, στον τούρκικο τελικό ο κόσμος ήταν αυτός που διάλεξε τον νικητή.

Η διαδικασία πάντως φαίνεται αρκετά ψυχοφθόρα καθώς όλη αυτή η διαδικασία της ψηφοφορίας , παρακολουθείτε σε απευθείας μετάδοση από τους υποψήφιους, οι οποίοι βλέπουν σταδιακά το ποσοστό τους είτε να ανεβαίνει, είτε να παραμένει στάσιμο.

Άραγε θα συμβεί το ίδιο και στον δικό μας τελικό ή θα είναι το μοναδικό πράγμα στο οποίο θα επιλέξουν στο ΣΚΑΙ να πρωτοτυπήσουν;Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Νέο καθηλωτικό επεισόδιο «Survivor»! Πότε θα το δούμε στους δέκτες μας και πως θα εξελιχθούν τα πράγματα ανάμεσα στις ομάδες;


Έρχεται το «Survivor» της Ελεονώρας Μελέτη! Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο;


Την έχουν τρελάνει! Η απίθανη ατάκα της Ελένης Μενεγάκη για τα παιδιά της στο σπίτι…(Βίντεο)