Την άσχημη συμπεριφορά του φαίνεται πως πληρώνει ο Στέλιος Χανταμπάκης, μετά την εριστική ενέργειά του προς τον Κωνσταντίνο Βασάλο, στον στίβο μάχης. Πριν από μερικές μέρες, ο Χανταμπάκης έκανε μια απαράδεκτη κίνηση την ώρα που αγωνιζόταν με τον Βασάλο.

Ο ίδιος, ενώ είχε ολοκληρώσει το αγώνισμα, δεν έβγαζε τη σημαία που θα του έδινε τη νίκη και άφηνε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να αγωνίζεται μέχρι τέλους για να σηκώσει προκλητικά μπροστά του τη σημαία των «Διάσημων». Διαβάστε παρακάτω…Ο Στέλιος ενώ είχε την ευκαιρία να τελειώσει γρήγορα το παιχνίδι, φέρθηκε απαράδεκτα στον συμπαίκτη του θέλοντας να τον ειρωνευτεί και να του δείξει ότι εκείνος είναι καλύτερος, ο πιο γρήγορος και να πουλήσει και λίγο μούρη στο τηλεοπτικό κοινό. Χωρίς φυσικά να ξέρει τι του έσερνε όλη η Ελλάδα εκείνη την στιγμή…

Όμως, στην ζωή όλα είναι ρόδα και γυρίζουν… Μπορεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος, επειδή δεν είναι τέτοιο παιδί, να μην του έκανε καμία αντίστοιχη κίνηση, όμως φρόντισε από εκείνη την ημέρα κυριολεκτικά να τον ξεσκίσει στα αγωνίσματα…Δεν είδαμε όμως εκεί τον αρχηγό να κάνει τίποτα; Εκεί δεν έχει μαγκίτσες; Όοοχι βέβαια… τώρα πρέπει να το παίξει καλό αγοράκι γιατί είναι προτεινόμενος!Το κάρμα φυσικά θα ολοκληρωθεί με την σημερινή αποχώρηση! Πάσχα στην Ελλάδα; Υπέροχα!!!! Καλή επιστροφή Στέλιο!

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

«Αυτό είναι παράνοια!» Άγριο ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για το Survivor: «Γιατί εκτίθενται τόσο πολύ;» (Βίντεο)

Survivor: Αποχώρησε ο Χανταμπάκης και έμεινε στήλη άλατος! Δεν το πίστευε – Οι πρώτες δηλώσεις (Βίντεο)

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η σύζυγος του Χανταμπάκη! Η πρώτη αντίδρασή της στις φήμες για την αποχώρησή του…(Βίντεο)