Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor διαρροή τώρα! Ποιος φεύγει, ποιος κερδίζει το έπαθλο – Φοβερό παρασκήνιο

za-192
Survivor 11.04.2017 21:57
Το youweekly.gr, πιστό στα ραντεβού του με τους αναγνώστες του, και σήμερα θα σας δώσει τη διαρροή για το ποιος θα αποχωρήσει για το ποιος κερδίζει το έπαθλο και με τι σκορ! Να σας θυμίσουμε ότι το site μας κόντρα σε όλους και όλα την τελευταία εβδομάδα σας δίνει τεράστιες αποκλειστικότητες διαρροών όπως η χθεσινή που όλοι λέγαν ότι θα νικήσουν οι «Μαχητές» ακόμα και στη τηλεόραση και εμείς σας είχαμε πει το θα κερδίζουν οι «Διάσημοι» και μάλιστα με σκορ 10-8.

Θα πρέπει να σας πoύμε ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες και από το Survivor, αλλά και από την εταιρεία που έκανε τον τηλεφωνικό διαγωνισμό μάθαμε ότι η διαφορά του ανθρώπου που φεύγει σε σχέση με τους άλλου δύο που μένουν στο παιχνίδι είναι χαοτική! Συνέχεια παρακάτω...

Συγκεκριμένα, τις περισσότερες θετικές ψήφους πήρε ο Ντάνος, σε ποσοστό άνω του 90%, μετά ήρθε ο Χρανιώτης και τρίτος με τις λιγότερες θετικές ψήφους ήταν ο Χανταμπάκης, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι ο άνθρωπος που θα αποχωρήσει. Σε περίπτωση που δεν ανακοινωθεί το όνομα του συμπαίκτη προς αποχώρηση σας λέμε με βεβαιότητα ότι δεν θα χουμε πέσει έξω στα προγνωστικά μας κάτι άλλο διαφορετικό θα έχει συμβεί! Μην ξεχνάτε ότι το youweekly.gr είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο με τα θετικά τηλέφωνα προς τον Ντάνο και τον Χρανιώτη τα οποία γυρνούσαν πίσω ως άκυρα επειδή δήθεν ο διαγωνισμός είχε λήξει!Όσο για το έπαθλο σήμερα το κέρδισαν οι «Μαχητές» και θα σας δώσουμε σκορ και λεπτομέρειες σε νέο μας update σε νέο μας άρθρο απλά για να μην σας κρατάμε σε αγωνία σας δώσαμε τις πρώτες μας πληροφορίες. 

Πηγή: Youweekly.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top