Τελευταίο επεισόδιο το σημερινό της Μεγάλης Τρίτης για το Survivor με τα…καρφώματα μεταξύ των παικτών και στις δύο ομάδες να κορυφώνονται! Χαμός πρόκειται να συμβεί και στα δύο «στρατόπεδα»!

Η εκεχειρία της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τους «Διάσημους» φαίνεται πως κράτησε λίγο, εφόσον για ακόμα μία φορά προκλήθηκε αναστάτωση, καθώς οι επτά συμπαίκτες της δεν την αντέχουν πια…και από τα ρούχα του θα βγει πάλι ο Κώστας Κοκκινάκης: «Ειρήνη μου θα στο πω για τελευταία φορά…»! Διαβάστε παρακάτω…

 

 

Ενώ η διάσπαση επεκτείνεται και στους «Μαχητές», με φανερά αποτελέσματα…

Ο μισθοφόρος απομακρύνεται από τα κορίτσια και τα κορίτσια προσεγγίζουν τον Ορέστη και τον Βασάλο. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και λέει: «Οι σχέσεις μέσα στην ομάδα είναι περίεργες… Έχει χάσει τη σύσταση και την υπόσταση η ομάδα της…»!

Και φυσικά το φινάλε συγκλονίζει με την αποχώρηση ενός εκ των τριών υποψηφίων απ’ τους «Διάσημους». Η ώρα της αποχώρησης πλησιάζει. Γιώργος Αγγελόπουλος, Γιώργος Χρανιώτης και Στέλιος Χανταμπάκης θα μάθουν τι αποφάσισε το κοινό και ένας από αυτούς θα αποχαιρετίσει το παιχνίδι. Δείτε τι θα συμβεί στο παρακάτω trailer:

[embed]https://youtu.be/22oPBY03oZs[/embed]

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr:

«Έχει δείξει πολύ Κατίνα!» Νέο άγριο ξέσπασμα της Καινούργιου κατά του Στέλιου Χανταμπάκη: «Αρχίζω και φοβάμαι μην τον βρει μεγάλο κακό!» (Βίντεο)