Άλλο ένα καθηλωτικό επεισόδιο του παιχνιδιού επιβίωσης Survivor ξεκίνησε πολύ δυνατά. Όπως ξέρετε οι ομάδες διαγωνίστηκαν για το έπαθλο του φαγητού και αυτό από μόνο του λέει πολλά για τον χαμό που πρόκειται να συμβεί.

Μην μένουμε όμως στα λόγια, πάμε να δούμε με τη σειρά όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο! Διαβάστε παρακάτω…

 

 

Όπως έχετε παρατηρήσει σίγουρα, το κλίμα στους «Διάσημους» είναι λίγο τεταμένο, με την Ειρήνη Παπαδοπούλου να είναι μόνη της και όλοι οι υπόλοιποι εναντίον της!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου λοιπόν στο χθεσινό επεισόδιο, πέρασε από τεστ τον Αγγελόπουλο, του έκανε γυμνάσια για να δει αν πραγματικά έχει καταλάβει ότι η Βαλαβάνη τον δουλεύει.

Τον έπιασε στο παιχνίδι και του έκανε μια απίστευτη «αντρίκια» εξήγηση που σίγουρα θα την ζήλευαν ακόμη οι πιο άντρακλες. Του είπε «αφού βλέπεις ότι πάει να σε ξεκάνει η Βαλαβάνη, τι θέλεις και προσπαθείς να τα φτιάξεις μαζί της;». Παρακολουθείστε την απίστευτη συνομιλίας τους στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί:

Μέχρι και από την άλλη ομάδα έχουν καταλάβει τι γίνεται και το σχολιάζουν!

Ο Σπαλιάρας λοιπόν, εφόσον ήταν στην άλλη ομάδα και ξέρει τι γίνεται, με το γνωστό του χιούμορ αλλά και τη χαλαρότητα που τον διακρίνει, σε μια συζήτηση που είχε με τον μισθοφόρο, κυριολεκτικά πυροβολάει την κλίκα Χανταμπάκη-Χούτου-Βαλαβάνη-Λάουρας και Μπο. Μιλάμε τους εκτελεί με συνοπτικές διαδικασίες και βεβαίως με το γνωστό του ύφος του ξεφτιλίζει. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

[embed]https://youtu.be/Wv3kEh59QM8[/embed]

 

Όσο όμως και να προσπαθούν να την κατηγορήσουν για το οτιδήποτε, στο 4-1 του αγωνίσματος η Ειρήνη Παπαδοπούλου πέτυχε μια μεγάλη νίκη.

Από όλο τον πάγκο όμως, ο μόνος που της μιλούσε και την εμψύχωνε ήταν ο Ντάνος, όλοι οι άλλοι εντελώς αδιάφοροι. Στο τέλος του αγωνίσματος μόνο ο Αγγελόπουλος έτρεξε για πανηγυρίσει μαζί της και να την αγκαλιάσει. Οι υπόλοιποι της γύρισαν την πλάτη. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

[embed]https://youtu.be/sgpB0OgqlNM[/embed]

 

Η έκπληξη της βραδιάς όμως ποια είναι; Είδαμε τη Λάουρα Νάργες να δίνει συμβουλές ως προπονήτρια στον Μπο, για το πως να πετάει τον γάντζο για να πιάσει τον στόχο.

Ο Μπο βεβαίως της απάντησε ως σοφός βούδας με ένα ειρωνικό «καλό και αυτό». Σίγουρα θα ήθελε να της πει κάτι άλλο. Δείτε και μόνο το ύφος του! Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

 

[embed]https://youtu.be/YB2Ho91iozU[/embed]

 

Αν υπάρχει ένας παίκτης με ψυχή στο Survivor, αυτός είναι ο Ντάνος! Ο άνθρωπος είναι γεννημένος νικητής, έχει το ένστικτο του αγριμιού, και τα δίνει όλα. Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι τσάκισε τον Τσάνγκ και όπως θα δείτε αν και τραυματίας πήρε τη νίκη. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

[embed]https://youtu.be/PTV8KftKEKo[/embed]

 

Ένα μεγάλο παιχνίδι έγινε για το έπαθλο φαγητού και οι δύο ομάδες τα έδωσαν κυριολεκτικά όλα. Μεγάλοι παίκτες από τους «Διάσημους», η Ευρυδίκη ο Ντάνος και η Παπαδοπουλου από τους «Μαχητές», δυστυχώς χειρότερος ο Σπαλιάρας και η Ελισάβετ, καλύτεροι ο μισθοφόρος και ο Βασάλος.

Σε ένα ανατρεπτικό παιχνίδι, το έπαθλο φαγητού κέρδισαν τελικά οι "Διάσημοι" με σκορ 10-8! Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://youtu.be/472dZjmnVwM[/embed]

 

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

«Δεν βλέπετε ούτε το ένα χιλιοστό από όσα γίνονται στο παιχνίδι»: Απίστευτη αποκάλυψη της Σόφης Πασχάλη για το Survivor…

Ό,τι πιο γλυκό έχουμε δει! Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ποζάρει με τη νεογέννητη κόρη της και ξετρελαίνει το instagram (φώτο)