Μετά από καιρό μαθαίνουμε ποιο τελικά ήταν το πρόβλημα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τους συμπαίκτες του. Η Σόφι Πασχάλη, δίνοντας συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατής», αναφέρθηκε στο πρόβλημα μεταξύ του Ντάνου, των κοριτσιών αλλά και των αγοριών,οι οποίοι φαίνεται πως είχαν εκείνοι το θέμα με τον Σκιαθήτη.

Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, πριν φύγεις, συζητήσατε;Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...

 

Όχι, δεν πρόλαβα να κάνω κάποια συζήτηση μαζί του, γι’ αυτό και με είδατε να τον χαιρετώ με χειραψία. Έχω πει ότι δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του, ήταν κάτι που είχαμε όλοι μαζί, η ομάδα. Δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ προσωπικά. Απλά έπρεπε να συζητηθούν κάποια πράγματα από όλη την ομάδα για να το λήξουμε και να προχωρήσουμε μπροστά. Από ότι ακούω, έγινε τώρα και χαίρομαι πάρα πολύ.

Όταν είδες την Ευρυδίκη να τα βρίσκει με τον Γιώργο, αισθάνθηκες προδομένη;

Το αντίθετο, αισθάνθηκα υπέροχα, γιατί ήθελα να συμβεί αυτό με όλους, όχι μόνο με την Ευρυδίκη. Καταρχάς το πρόβλημα δεν ήταν τα κορίτσια. Οι άντρες έπρεπε να τα βρουν μεταξύ τους. Εμείς απλά θέλαμε να τα βρουν γιατί αν δεν γινόταν αυτό, θα ήμασταν χωρισμένοι σε στρατόπεδα. Θέλαμε να υπάρχει μια όμορφη κατάσταση. Αυτό που μπορούν να μας χρεώσουν είναι ότι κάναμε τους ειρηνοποιούς. Αν δεν το πετύχαμε, ζητάμε συγγνώμη.

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Και όμως εργάζεται στο κανάλι! Η Ντέπυ Γκολεμά κατακεραυνώνει το Έψιλον και τον Νικολόπουλο…

H επίσημη απάντηση του Σκαι στις κατηγορίες του Νικολόπουλου…

Τα πάνω-κάτω στο καθημερινό πρόγραμμα του Skai μετά την έλευση της Ελεονώρας…