Μπορεί η Ειρήνη Παπαδοπούλου τώρα να είναι ο «αποδιοπομπαίος τράγος » της ομάδας των «Διασήμων» του Survivor, ωστόσο πριν αρκετά χρόνια ήταν μια απλή διαγωνιζόμενη στο X-Factor που και πάλι όμως απασχόλησε έντονα.

Τότε, η τραγουδίστρια δεν ικανοποιούσε με τις φωνητικές της δυνατότητες τα αυστηρά κριτήρια του Γιώργου Θεοφάνους με αποτέλεσμα η σκληρή κριτική του προς το πρόσωπό της να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο αμήχανες στιγμές που παρακολουθήσαμε ποτέ σε ελληνικό talent show.Η αναπαραγωγή τότε ήταν πάρα πολύ έντονη και όλες οι gossip εκπομπές της εποχής ασχολούνταν με την κόντρα της Ειρήνης με τον καταξιωμένο συνθέτη.Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...



Αξέχαστη, μάλιστα, έχει μείνει η ατάκα του διάσημου μουσικοσυνθέτη προς την Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Εκπροσωπείς μια γενιά ανθρώπων που εγώ δεν θα ήθελα να βλέπω στην ελληνική δισκογραφία. Τέλος! Πανέμορφα κορίτσια με μέτριες φωνές. Μπουχτήσαμε, φτάνει, ως εδώ. Και όσο περνάει από το χέρι μου εγώ θα τις κόβω. Γιατί φωνάζετε “ουυυ” παιδιά; Σας έλειψε η Μαρινέλλα και η Αλεξίου; Για όνομα του Θεού».

Μάλιστα, η μεταξύ τους διαμάχη είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο που ο Γιώργος Θεοφάνους μεταξύ άλλων είχε αναφέρει πως αν ήταν ο δικός της coach και έβλεπε να χάνει ταλαντούχα μέλη της ομάδας του θα παρακαλούσε την Ειρήνη Παπαδοπούλου να αποχωρήσει επειδή «παραμένοντας στο παιχνίδι κόβει τον δρόμο σε άλλους καλύτερους από αυτή».



Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

«Η διπροσωπία κάποια στιγμή τελειώνει!»: Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα της Ναταλίας Γερμανού κατά του Πάνου Αργιανίδη-«Η πιο σαυροειδής συμπεριφορά που έχω δει!» (Βίντεο)

Έτσι θα περάσουν τις διακοπές του Πάσχα ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά! Που θα πάνε και με ποιους θα είναι;

Η Μίνα Αρναούτη ξεφτίλισε δημοσίως τον αδερφό του Παντελή Παντελίδη! Το ψεύτικο γράμμα και οι στημένες φωτογραφίες…