"Η νύφη το ΄σκασε" και πήρε μαζί της και τον γαμπρό! Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου... δραπέτευσαν από την βίλα της αγάπης και ζουν τον έρωτα τους κάπου στην Κύπρο!

Όλα άρχισαν όταν μετά το γκαλά της περασμένης Παρασκευής τα κορίτσια έφυγαν για ένα διήμερο στην Ελλάδα. Παράλληλα, έφυγε και ο Δώρος, αφού ζήτησε άδεια από την παραγωγή για το Σαββατοκύριακο. Το Σαββατοκύριακο πέρασε, αλλά το ζευγάρι παρέμεινε εκτός παιχνιδιού...

Διαβάστε ακόμα: MasterChef: Ο Χρήστος Γλωσσίδης "καρφώνει" τον Τιμολέοντα λίγο πριν τον τελικό: "Δεν τον συμπαθούσα"! (Βίντεο)

Η Αθηνά δεν επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη τη Δευτέρα με τις υπόλοιπες συμπαίκτριες της, το ίδιο και ο δώρος, ο οποίος είχε ζητήσει άδεια. Λέγεται ότι το δημοφιλές τηλεζευγάρι αποφάσισε να την ... κάνει και να μην επιστρέψει ύστερα από έναν παρασκηνιακό καυγά μεταξύ του Δώρου και του Σωκράτη, που έγινε πριν από λίγες ημέρες στη βίλα του έρωτα.

Ο Σωκράτης απευθύνθηκε απαξιωτικά στον Δώρο και οι μέχρι πρότινος κολλητοί αντάλλαξαν βαριές κουβέντες. Στη μέση μπήκε ο Πάνος Χαρλάς ο οποίος τάχτηκε υπέρ του Σωκράτη.

Πηγή: Espresso