Η Αθηνά είναι το άτομο που "λατρεύεις να μισείς" , όπως λέει και η Μπακοδήμου.

Η συγκεκριμένη παίκτρια δέχεται τον περισσότερο πόλεμο από όλους, καθώς το κοινό κάνει πολύ αρνητικά σχόλια για το πρόσωπο της.

Παρ' όλα αυτά όμως.. την περασμένη εβδομάδα βγήκε αγαπημένη παίκτρια του κοινού. Φυσικά, όπως είπαν είχε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους αλλά και τις περισσότερες θετικές , απλώς υπερίσχυσαν οι θετικές! ΝΑΙ.... και συνεχίζουμε!

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2 - trailer: Το πάθος των δυο ομάδων, ο αγώνας για την ασυλία, η ψηφοφορία και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! (βίντεο)

Μία φωτογραφία που είναι η Αθηνά εκτός Power Of Love, συγκεκριμένα την τσάκωσαν πριν 2 ημέρες σε γνωστό καφέ των Νοτίων Προαστίων έκανε το κοινό να χαρεί πως η Αθηνά τελικά αποχώρησε απλώς δεν έχουν προλάβει να το δουν στο επεισόδιο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Αθηνά και αυτή την εβδομάδα, την Παρασκευή στο Gala θα κερδίσει τα 2.500 ευρώ, προστατεύοντας ταυτόχρονα το σπίτι της.

Και επειδή δεν θέλουμε να σας απογοητεύουμε θα σας πούμε και το άλλο! Η Αθηνά σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας, έχει τις περισσότερες αρνητικές ψήφους, δηλαδή συνεχίζει να έχει, με χαοτική διαφορά από τις υπόλοιπες. Τώρα.... αν κατά τύχη κερδίζουν συνέχεια οι γυναίκες και αποχωρούν άντρες ή αν δεν την δείτε να φεύγει, δεν φταίμε εμείς.. Έχει προφανώς και... κοινό που την υποστηρίζει! Αλλά σίγουρα δεν θα αποχαιρετίσει, όμως.. αυτή την εβδομάδα βγαίνει πάλι νικήτρια!