Το Power Of Love έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και ο κόσμος το παρακολουθεί, για να βλέπει τα ζευγάρια να αγαπιούνται, να χωρίζουν, να μαλώνουν...

Κατά πόσο όμως... αυτά τα... ζευγάρια είναι αληθινά;

Ένα απίστευτο παρασκήνιο ήρθε στο tv24.gr και φυσικά θα σας το αποκαλύψουμε! Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ορισμένα από τα "ζευγάρια" είναι ψεύτικα. Τι εννοούμε "ψεύτικα". Είναι σκηνοθετημένα από την παραγωγή του ριάλιτι. Όπως μας αποκάλυψε, άνθρωπος που γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει στο σπίτι της αγάπης, υπάρχουν στο σπίτι άτομα που είναι ...ρόλοι!

Είναι "βαλτοί", όπως λέει και ο λαός, από την παραγωγή και υποδύονται κάποιον ρόλο! Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εξαρχής η παραγωγή έβαλε συγκεκριμένους παίκτες, άντρες και γυναίκες, στο ριάλιτι αγάπης για να υποδυθούν αυτό τον ρόλο, του/της συντρόφου!

Έτσι λοιπόν, σε αυτά τα ζευγάρια δίνονται οι ρόλοι, οι διάλογοι, οι οποίοι είναι συγκεκριμένοι, η παραγωγή σκηνοθετεί τον όποιο καυγά μπορεί να έχουν μέσα στο σπίτι, τα κλάματα που μπορεί να φύγουν και πάει λέγοντας.

Διαβάστε ακόμα: Power Of Love: Απίστευτος καυγάς με την Εύα! Το φλερτ με τον Δώρο και ο χωρισμός του με την Αθηνά! (Βίντεο)

Επομένως... σίγουρα ότι βλέπουμε δεν είναι χρυσός και σίγουρα... όλα τα ζευγάρια δεν πεθαίνουν από έρωτα! Τώρα ποια είναι τα ψεύτικα ζευγάρια; Δεν θα σας το αποκαλύψουμε αυτό...ακόμη! Βέβαια οι περισσότεροι το έχετε καταλάβει, δεν ανακαλύψαμε τον τροχό! Απλώς σας μεταφέρουμε τις αποκλειστικές πληροφορίες μας που "διαλύουν" ένα παραμυθάκι!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως, την ημέρα που γίνονται τα γυρίσματα για την αποχώρηση, καθυστερούν να ξεκινήσουν με αποτέλεσμα να τους κρατούν περίπου 20 ώρες μέσα στο σπίτι, από καθυστέρηση σε καθυστέρηση, ώστε οι παίκτες να εκνευρίζονται, να εξαντλούνται και να μπορούν πιο εύκολα να τσακωθούν On camera ή να συγκινηθούν - κλάψουν, από εκνευρισμό και κούραση.

Διαβάστε ακόμα: Power of love: Ξέφυγαν κανονικά οι παίκτες και άρχισαν να πετούν αβγά! Τι συνέβη; (Βίντεο)