Στην καρτέλα της στο «Power of Love» δήλωνε πως το προτέρημά της είναι η ειλικρίνεια. Η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα μιλώντας στο Youweekly.gr και τον Γιώργο Κακογιάννη το υποστηρίζει πλήρως, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές από το σπίτι της αγάπης στην Κωνσταντινούπολη, ενώ εξομολογείται τις ατυχίες στην προσωπική της ζωή μέχρι να βρει το λιμάνι της στο πρόσωπο του Άρη Παπαδογιάννη...

Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα μας αποκαλύπτει πως απέκτησε το περιβόητο σημάδι στο πιγούνι... κάτι για το οποίο την κατηγόρησαν σαν "πειστήριο" ότι συμμετείχε σε ερωτική ταινία, κάτι που δεν ισχυει τελικά.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Καραβάτου: Η αποκάλυψη στον αέρα της επομπής για την συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Βασάλο! (Βίντεο)

Την ουλή στο πηγούνι πώς την απέκτησες;

Όταν ήμουν ενάμισι χρόνων είχα κατέβει στην κουζίνα για να πάρω ένα ποτήρι νερό. Ανεβαίνοντας σκόνταψα στη σκάλα και έπεσα πάνω στο ποτήρι (γελάει). Από το σοκ της η μητέρα μου έτρεξε μία τεράστια απόσταση με εμένα στα χέρια της και όταν έφτασε στο νοσοκομείο λιποθύμησε. Έκανα πολλά ράμματα.

Γράφτηκε πρόσφατα ότι έχεις παίξει σε ταινία πορνό, ισχύει;

Όχι βέβαια, αφού και οι ίδιοι έχουν αποσύρει την είδηση.

Από πού ορμώμενοι το έγραψαν;

Όταν είχα αποχωρήσει από το παιχνίδι, μου έστειλε η Στέλλα ένα link με το βίντεο. Μπαίνω, το βλέπω και ρωτάω αυτόν που το ανέβασε «υπονοείς ότι σε αυτό το βίντεο είμαι εγώ;». Και μου απαντάει «όχι, παίρνουμε πρόσωπα από την επικαιρότητα και κάνουμε χιουμοριστικά βιντεάκια». «Να ξέρεις», του λέω, «ότι αυτό είναι μηνύσιμο και θα πάρω όλα τα απαραίτητα μέτρα». Το βίντεο διέρρευσε και αυτός που το ανέβασε μου ζήτησε συγγνώμη.

Διαβάστε ακόμα: Το καρφί του Αντώνη Κανάκη για το Πρωινό! Η απάντηση της Φαίης Σκορδά στον παρουσιαστή! (Βίντεο)

Μερικοί χρησιμοποίησαν ως αποδεικτικό στοιχείο την ουλή στο πρόσωπό σου.

Το ξέρω, αλλά ο ίδιος ο άνθρωπος έχει πει ότι το έχει φτιάξει, υπάρχει και η κοπέλα που συμμετέχει στο βίντεο. Αν ήμουν εγώ θα ήταν η καλύτερή μου, μόνο και μόνο από τις πωλήσεις ξέρεις πόσα λεφτά θα μπορούσα να τους πάρω; Θα ήμουν εκατομμυριούχος αν είχα δικαιώματα και αυτό ήταν κάτι δικό μου που είχε διαρρεύσει.

Είπαν επίσης ότι γνωρίζεσαι με τον Δημήτρη Σειρηνάκη και χρησιμοποίησαν μία φωτογραφία με την Τζούλια Αλεξανδράτου...

Γι’ αυτή τη φωτογραφία δεν ευθύνομαι εγώ. Η Τζούλια πηγαίνει στον σύντροφό μου και της λέει τα χαρτιά. Εκείνη την ημέρα ήμουν μαζί του και μου λέει να σταματήσουμε σε μια καφετέρια για να της τα πει, επειδή ήταν να πάει στην Αυστρία. Μας λέει να βγάλουμε μία φωτογραφία και έτυχε να είμαι κι εγώ, δεν την ξέρω καν την κοπέλα.

Πηγή: youweekly.gr