H Αθηνά, η ηλικία και οι πλαστικες!

Η 19χρονη Αθηνά Χρυσαντίδου έκανε πριν λίγο καιρό το μεγάλο βήμα στη ζωή της μέσα στο σπίτι του «Power of Love» και φυσικά θέλησε να το μοραστεί με το τηλεοπτικό κοινό.

Όχι δεν εννοούμε τη σχέση της με τον Κύπριο Δώρο Παναγίδη, αλλά την απόφασή της να γιορτάσει τα γενέθλια της κλείνοντας τα 20 της χρόνια, μετά από τέσσερα ατέλειωτα χρόνια παραμονής στα 19.

Η «ψύχωση» της νεαρής Αθηνάς να επαναλαμβάνει διαρκώς το πόσο μικρή είναι, το ότι είναι η πιο μικρή από όλες μέσα στο σπίτι, πέρα από το Twitter είχε γίνει αντικείμενο σχολιασμού και από τις ίδιες τις συμπαίκτριές της.

Αυτή τη φορά η ηλικία πήγε στην άκρη και σχολιάστηκε κάτι άλλο. Οι πιθανές επεμβάσεις που έκανε η Αθηνά στο πρόσωπό της, εκτός από τη ληξιαρχική πράξη γέννησης.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Η Αρζού προσπαθεί να πλησιάσει τον Κενάν, αλλά εκείνος σκέφτεται τη Μελέκ: Όλα όσα θα δούμε σήμερα Τρίτη 10/4

Οι δύο συμπαίκτριές της και συγκάτοικοί της, Στέλλα και Τζούλια, άμα τη επιστροφή τους στο σπίτι μετά τις διακοπές του Πάσχα, κάθισαν στον καναπέ και ξεκίνησαν να σχολιάζουν πώς πέρασαν.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου η κουβέντα πήγε στο πόσο ανανεωμένη φαινόταν η Στέλλα, η οποία ξεκίνησε να μιλάει, πιθανότατα ειρωνικά, για την επίσκεψή της στον πλαστικό της, όπου και έκανε ό,τι μπορούσε για να ανανεωθεί ώστε να είναι φρέσκια για τον «Πανούλη» της.

Διαβάστε ακόμα: Παρθένα Ζωή: Η Ζωή αμφισβητεί την πατρότητα του Άρη! Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 10/4

«Όλα για τους άντρες τα κάνουμε, πόσα λεφτά δινουμε στα κομμωτήρια στα νύχια», συμπλήρωσε η Στέλλα με την Τζούλια να προσθέτει «τι να πει και η Αθηνά;». Εκείνη την ώρα η Αθηνά μπήκε στο δωμάτιο, ρώτησε για το θέμα συζήτησής τους, αφού άκουσε το όνομά της, με την Τζούλια να της απαντάει κατά πρόσωπο «Λέμε για τις πλαστικές». - Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: