Η Μαρίνα Βεάζογλου και ο Γιάννης Σπυρόπουλος ήταν οι παίκτες που είχαν συγκεντρώσει τις περισσότερες αρνητικές ψήφους στο Power of Love επομένως ήταν υποψήφιοι για αποχώρηση!

Η νίκη της Άννας Λορένη, ως η πιο αγαπητή παίκτρια του κοινού, είχε ως αποτέλεσμα από το σπίτι να αποχωρήσει ο Γιάννης και λίγο πριν φύγει η Μαρίνα ξέσπασε σε κλάματα!

Όλα ξεκίνησαν πριν από την ανακοίνωση του αποτελέσματος όταν οι παίκτες και από τα δύο σπίτια μιλούσαν για το πόσο αγαπητός είναι στους ίδιους ο Γιάννης και πόσο θα τους λείψει η παρέα τους, ενώ η Μαρίνα δεν δέχτηκε την ίδια στήριξη.

Διαβάστε ακόμα: Τηλεθέαση: Χαμός στην πρωινή ζώνη! Σκορδά με «πρωινό» ή Μπουσδούκου με «τώρα» τερμάτισε πρώτη;

«Απογοητεύτηκα γιατί ήθελα να φύγω», είπε κλαίγοντας η Μαρίνα όταν η Μαρία Μπακοδήμου τη ρώτησε κατά τη διάρκεια του Gala για το τι της συμβαίνει!

Η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να την ηρεμήσει και της πρότεινε να το σκεφτεί. Η Μαρίνα επιστρέφοντας στο σπίτι δεν μίλησε σε κανέναν ενώ στη συνέχεια απομονώθηκε κλαίγοντας.

«Δεν έχεις καταλάβει τι με πείραξε. Καμιά σας. Που δεν έφυγα. Μετά από κάποια πράγματα που ειπώθηκαν κατάλαβα ότι έπρεπε να φύγω. Κακώς μένω, πάρα πολύ κακώς. Δεν θέλω να το συζητήσω με καμία», είπε όταν οι συμπαίκτριες της την πλησίασαν για να δουν τι συμβαίνει!


Δείτε το βίντεο από το 38.32 και μετά: