Η αλήθεια είναι πως οι παίκτες του "Power Of Love" έχουν ταράξει την καθημερινότητα μας και ξεκολλήσαμε λίγο από το "πολύ Survivor".

Μετά τον Δώρο Παναγίδη και την κρυφή προσωπική του ζωή, δεν έχει μόνο ένα παιδί, στο επίκεντρο έρχεται κι άλλη μια παίκτρια - φαβορί, η οποία έχει βρεθεί στο ριάλιτι της αγάπης για να βρει τον έρωτα!

Ο λόγος για την Γκαμπριέλα για την οποία σήμερα έρχεται στο φως της δημοσιότητας μία απίστευτη αποκάλυψη που δεν ήξερε κανείς και αλλάζει την ροή του παιχνιδιού! Τελικά δεν είναι μόνο ο Δώρος που έκρυβε πράγματα για την ζωή του!

"Η Γκαμπριέλα δεν είναι ελεύθερη. είμαστε μαζί σε σχέση και θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Μύκονο. Τυχαία μπήκε στο Power Of Love σαν μια δοκιμασία για την σχέση μας!", είπε στην εφημερίδα Espressoο αστρολόγος Άρης Παπαδογιάννης για την σχέση του με την Γκαμπριέλα η οποία υποτίθεται έψαχνε την αγάπη στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ!

"Είναι φυσικό να ζηλεύω όταν βλέπω άντρες να την πολιορκούν! Όμως, της έχω εμπιστοσύνη κι αυτό φάνηκε, αφού δεν φλέρταρε με κανέναν και είναι μαζεμένη!", εξομολογείται ο αγαπημένος της Γκαμπριέλας και συνεχίζει στην εφημερίδα λέγοντας: "Σκοπεύουμε να παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Μύκονο! Θα συνδυάσουμε διακοπές και δουλειά μαζί! Άλλωστε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία ξεκίνησε μαζί μου!"

.

Διαβάστε ακόμα: Αυτές είναι οι καλύτερες ελληνικές σειρές που έγραψαν ιστορία

Το όνομα της Γκαμπριέλας έχει εμπλακεί έντονα το τελευταίο διάστημα σε σκάνδαλα. Εκτός από τον μελλοντικό της άντρα ο οποίος αποκάλυψε τον γάμο που δεν γνωρίζατε, στο φως ήρθαν κάποια ντοκουμέντα με μία κοπέλα που συμμετέχει σε ερωτική ταινία και φαίνεται πως είναι η συγκεκριμένη. Την ίδια ώρα η Γκαμπριέλα ξέσπασε για την διαρροή αυτού του υλικού και μίλησε ανοιχτά στοχοποιώντας συμπαίκτη της για αυτή την σκευωρία του DVD .

Εμείς τώρα... να ευχηθούμε η ώρα η καλή λοιπόν! Το μόνο που περιμένουμε μέχρι στιγμής, είναι να δούμε τι θα πει η ίδια οταν μαθευτούν οι αποκαλύψεις αυτές για τον γάμο...