Η τηλεοπτική υπερπαραγωγή, Nomads, μπήκε στην τελική ευθεία και διανύει την εβδομάδα του Μεγάλου Τελικού, καθώς την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου θα παρακολουθήσουμε τον Ημιτελικό και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου το Μεγάλο Τελικό, στις 21.00, στον ΑΝΤ1.

Μετά από 12 εβδομάδες, 57 επεισόδια, 21 παίκτες, 3 διαφορετικές ομάδες και περιοχές διαμονής, το Nomads διανύει την τελευταία του εβδομάδα, με πολλή ένταση, ανατροπές, δοκιμασίες και τους Νομάδες να τα δίνουν όλα, με στόχο την πρώτη θέση και το έπαθλο των 100.000 €. Διαβάστε παρακάτω...

Ένας από τους Νομάδες θα καταφέρει να πάει απευθείας στον Τελικό, αρκεί να «κερδίσει» το κοινό! Σε συνέχεια της ψηφοφορίας του κοινού, στον Ημιτελικό, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, θα ανακοινώσει ποιός από τους μονομάχους κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες θετικές ψήφους και περνάει απευθείας στον Τελικό.

Στον Τελικό, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, θα παρακολουθήσουμε την τελευταία, πια μονομαχία των 3 φιναλίστ, με την παρουσία των 5 Νομάδων που έχουν ήδη αποχωρήσει. Ο παίκτης που θα καταφέρει να περάσει με επιτυχία μία σειρά αγωνισμάτων, θα αναδειχθεί και ο μεγάλος νικητής του Nomads.

Όλη η εβδομάδα, είναι εβδομάδα Nomads! Μείνετε συντονισμένοι, καθημερινά στις 21.00, στον ΑΝΤ1 για να παρακολουθήσετε όλη τη διαδρομή των Νομάδων και την ανάδειξη του ενός και μοναδικού νικητή, στον Τελικό την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου!



Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Nomads»: Αλλάζει μέρα ο τελικός!

Nomads trailer: Η «απολογία» του Μαυρίδη για την ψήφο του στην Αποστολία Ζώη και το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας! (Βίντεο)

Nomads trailer: Οι ερωτήσεις των τηλεθεατών, το έπαθλο και τα…10.000€! (Βίντεο)