Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όταν όλοι οι παίκτες του "Nomads" βρέθηκαν στην παραλία για να αγωνιστούν για την επικράτεια τους έκανε μια πρόταση από την παραγωγή, η οποία είχε να κάνει με το τελικό χρηματικό έπαθλο! Ο παρουσιαστής συγκεκριμένα είπε: «Έχω κάποιο αίτημα από την παραγωγή και πρέπει να σας το μεταφέρω! Το έπαθλο του νικητή είναι 150.000€, η παραγωγή προτείνει το ποσό των 50.000€ να σπάσει σε διάφορους αγώνες ή σε κάποιες δοκιμασίες που θα αποφασίσει η παραγωγή, τους οποίους βέβαια δεν γνωρίζω ακόμη! Αυτό πρέπει να το αποφασίσετε όλοι, αν έστω κι ένας δεν συμφωνήσει με αυτό δεν ισχύει η πρόταση»!

Οι παίκτες στην συνέχεια το συζήτησαν μεταξύ τους και όπως είναι λογικό κάποιοι ήθελαν να γίνει αυτό και κάποιοι όχι! Η Δήμητρα Φραντζή ήταν μία από εκείνους που δεν ήθελαν να μοιραστεί το έπαθλο καθώς είπε ή όλα ή τίποτα! Στην συνέχεια και ο Γιώργος Κατσινόπουλος δεν έδειξε να συμφωνεί, αλλά η τελική και επίσημη απάντηση δεν δόθηκε ακόμη! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στα βίντεο που ακολουθούν:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ZUva7yBpYNc[/embed]

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=qyEdCBbTBRQ[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Nomads: Η ανακοίνωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πορεία του παιχνιδιού: «Είναι η τελευταία εβδομάδα που…» (Βίντεο)

Nomads: Το ανατριχιαστικό γράμμα της Χριστίνας Κολέτσα στους συμπαίκτες μετά την αποχώρησή της! Ποια η αντίδρασή τους; (Βίντεο)

Nomads trailer: Έφτασε η ώρα των μονομάχων! Ποιους θα σώσει το τηλεοπτικό κοινό; Δείτε όσα θα συμβούν αύριο… (Βίντεο)