Στο Πρωινό σχολίασαν τα όσα συνέβησαν την Παρασκευή στο Nomads. Η οικειοθελής αποχώρηση του Παναγιώτη Βασιλάκου και η ένωση των ομάδων κυριάρχησαν στη σχετική συζήτηση, όπως και η «συμφιλίωση» Μαυρίδη με την υπόλοιπη ομάδα της Φωτιάς. Πλέον όλα αλλάζουν και θα μείνουν δύο ομάδες, όπως παρουσιάστηκε στο Πρωινό. Διαβάστε παρακάτω…



Σήμερα είναι ο μεγάλος αγώνας επικράτειας, και το ψαροχώρι δεν θα υπάρχει πια, όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Youweekly.gr (Δείτε εδώ): μόνο η βίλα και η παραλία θα μείνουν, ενώ με τους 4 παίκτες της Ζούγκλας, η νικήτρια ομάδα θα επιλέξει τον πρώτο παίκτη, και μετά η ηττημένη, με δύο παίκτες να πηγαίνουν σε κάθε ομάδα. Αυτή την εβδομάδα, και οι 4 παίκτες θα έχουν ασυλία, και δεν θα μπορούν να ψηφιστούν στην επερχόμενη ψηφοφορία. Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=nuKOEyD5JHg[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Nomads»: Άγρια επίθεση Πίντζη σε Μαυρίδη στο σημερινό επεισόδιο! Tι συνέβη; (Βίντεο)

«Nomads»: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαντώ Γαστεράτου μετά την υποψηφιότητα της…Δεν ήθελε να μιλάει σε κανέναν στη βίλα! (βίντεο)

Νοmads: Ο Μαυρίδης αδειάζει τη Ζώη και τη Κολέτσα και τις κατηγορεί για διπρόσωπη συμπεριφορά που ψηφίσαν τη Γαστεράτου για αποχώρηση…(βίντεο)