Οι εξελίξεις στο Nomads αναμένονται καταιγιστικές. Όπως αποκαλύφθηκε στο Πρωινό, η ένωση των ομάδων θα γίνει σήμερα, μετά τον αποδεκατισμό της ομάδας της Ζούγκλας.

«Θα δούμε τον Μάνο Πίντζη, το παλτό της ομάδας της Φωτιάς, να τα βάζει με τον Γιώργο Μαυρίδη!» είπε η Κλεοπάτρα και αμέσως έπαιξαν τα σχετικά πλάνα.

«Nomads»: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαντώ Γαστεράτου μετά την υποψηφιότητα της…Δεν ήθελε να μιλάει σε κανέναν στη βίλα! (βίντεο)

«Δεν θέλω τον Γιώργο, θα το φτιάξω εγώ το δικό μου το κατάλυμά μου! Δεν μου άρεσε η σκηνή και έμπαζε από παντού! Όταν πετάγεται κάποιος και λέει ότι έφτιαχνε καταλύματα, άσε το φτιάχνω καλύτερα!» λέει ο παίκτης της Φωτιάς στους συμπαίκτες του, σε μία απροκάλυπτη επίθεση κατά του συμπαίκτη του.

Στο αγώνισμα δεν θα παίξουν οι νομάδες της Ζούγκλας, ενώ ο στίβος μάχης θα είναι αδυσώπητος και θα πέσουν κορμιά, σε μία σκυταλοδρομία μέχρι τελικής πτώσεως.

Δείτε το trailer στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=6RmUMnKPwBY[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Νοmads: Ο Μαυρίδης αδειάζει τη Ζώη και τη Κολέτσα και τις κατηγορεί για διπρόσωπη συμπεριφορά που ψηφίσαν τη Γαστεράτου για αποχώρηση…(βίντεο)

«Nomads»: Οι τρεις αρχηγοί αγωνίζονται για να κερδίσουν το έπαθλο που είναι…

Nomads τρέιλερ : Η ομάδα της ζούγκλας μαθαίνει στα παιδάκια Ελληνικά! Και οι αρχηγοί των ομάδων αγωνίζονται σκληρά! (βίντεο)