Στο σημερινό επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε όπως και κάθε Δευτέρα το αγώνισμα Επικράτειας το οποίο θα καθορίσει το που θα μείνουν για αυτή την εβδομάδα οι 3 ομάδες. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...

Ο Φώτης Φιλιππόπουλος κατά την αποχώρηση του από το παιχνίδι την Παρασκευή, υπέδειξε τις 3 αρχηγούς των ομάδων τους οποίους και θα ανακοινώσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στους παίχτες. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...

Η Ειρήνη Ζάχου από την ομάδα της Ζούγκλας, η Αποστολία Ζώη από την ομάδα της Φωτιάς και η Βασιλική Μιλλούση από την ομάδα των Ωκεανών. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ – WALK ON CUBES
Το σημερινό αγώνισμα της Επικράτειας θα διεξαχθεί σε δυο γύρους. Στον πρώτο γύρο θα παίξει η κάθε ομάδα ξεχωριστά και θα μετρήσει ο χρόνος που θα ολοκληρώσουν τη δοκιμασία. Η ομάδα που θα τερματίσει τελευταία θα πάει στην παραλία.

Στο 2ο γύρο θα παίξουν οι άλλες δυο ομάδες. Νικήτρια θα είναι η ομάδα που όχι μόνο θα τερματίσει πρώτη αλλά θα πρέπει επιπλέον να σχηματίσει ένα παζλ από τους κύβους που έχουν χρησιμοποιήσει για να φτάσουν στο τέρμα. Η ομάδα που θα κερδίσει θα πάει στη Βίλα.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να μεταφέρουν τους 12 κύβους που υπάρχουν στην αφετηρία, σχηματίζοντας δρόμο για να φτάσουν στο τέρμα περπατώντας πάνω τους. Στο πρώτο εμπόδιο θα πρέπει να περάσουν μέσα από την ξύλινη κατασκευή χωρίς να πέσουν. Όποιος παίκτης πέσει ή πατήσει στο έδαφος πριν φτάσει στον πρώτο κύκλο, που είναι η safe zone, θα φεύγει από το παιχνίδι. Μόλις φτάσουν στον πρώτο κύκλο, για να συνεχίσουν παρακάτω θα πρέπει να βρεθούν οι παίκτες μέσα σε αυτόν, έχοντας μαζί τους και όλους τους κύβους.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να τοποθετήσουν τους κύβους πάνω στην τραμπάλα και να την περάσουν χωρίς να πέσουν. Σε περίπτωση που κάποιος παίκτης πέσει ή πατήσει το πόδι του στο έδαφος, τότε ο παίκτης που βρίσκεται στο τέλος θα πρέπει να γυρίσει πίσω στη safe zone, έχοντας μαζί του δυο κύβους και να προσπαθήσει ξανά από την αρχή.
Στο 2ο γύρο, επειδή αγωνίζονται οι δύο εναπομείνασες ομάδες παράλληλα για να καθοριστεί ο νικητής, όταν θα φτάσουν στον τερματισμό, θα πρέπει να τοποθετήσουν τους κύβους με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματίσουν το σχέδιο που υπάρχει εκεί. Η πρώτη ομάδα που θα σχηματίσει το σχέδιο με τους κύβους θα είναι η νικήτρια και θα πάει στη βίλα. Η ομάδα που χάνει, πάει στο ψαροχώρι.

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Σταμάτησαν τα γυρίσματα του Nomads! H ανακοίνωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου! Τι συνέβη;

Nomads: O Γρηγόρης Αρναούτογλου «πρόδωσε» το αγώνισμα λίγο πριν το σημερινό επεισόδιο!

Nomads: Οικειοθελή αποχώρηση βόμβα απέτρεψε η παραγωγή! Ποιος παίκτης ήταν έτοιμος να φύγει;