Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads, η ομάδα της Ζούγκλας συμμάχησε τελικά με την ομάδα του Ωκεανού, ενώ είχε υποσχεθεί και στην ομάδα της Φωτιάς ότι θα τους βοηθήσει!

Αυτή η υπόσχεση μάλιστα, είχε καταγραφεί και στις κάμερες και όπως και τα γραπτά…. έμεινε! Διαβάστε παρακάτω..

Το ποια στρατηγική κρύβεται από πίσω δεν το έχουμε μάθει, όμως στο πρωινό, έκαναν ένα μικρό spoiler σχετικά με το τι θα δούμε έως την Παρασκευή στο ριάλιτι επιβίωσης!

«Ο Αρναούτογλου δε θα το αφήσει έτσι, θα τους ξεμπροστιάσει διότι είχαν συμφωνήσει άλλα πίσω από τις κάμερες και μπροστά λένε άλλα…» ειπώθηκε χαρακτηριστικά!

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=q9NHrXV3iYY[/embed]

Αξιοσημείωτο είναι ότι και ο ίδιος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πόσταρε μία φωτογραφία του Nomads και σχολίασε: «επειδή με ρωτάτε για το χθεσινό παιχνίδι Rugby και επειδή έχω και εγώ πολλές απορίες, κάντε λίγη υπομονή…μέχρι και την Παρασκευή θα τα μάθουμε όλα!!!»!



Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Νοmads: Η Εύη Ιωαννίδου αποκαλύπτει τι έγραψε στο γράμμα που έδωσε στον Γιώργο Μαυρίδη! Τα ερωτικά υπονοούμενα και η αποκάλυψη για το παιχνίδι! (Βίντεο)

Nomads: Καταρρέει η καλύβα των Διασήμων στο σημερινό επεισόδιο! Ο καυγάς στην παραλία και η κλίκα της Ζούγκλας! (βίντεο)

Nomads τρέιλερ : Πλακώνονται ο Γιώργος Μαυρίδης με τον Παναγιώτη Βασιλάκο και άρχισαν οι γκρίνιες στη βίλα!(βίντεο)