Η Εύη Ιωαννίδου αποχώρησε από το Nomads την πρώτη εβδομάδα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Η ίδια βρέθηκε στο πλατό του Πρωινού και μοιράστηκε τα πάντα για τη μοναδική της εμπειρία, και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το περιεχόμενο του γράμματος, που άφησε στον Γιώργο Μαυρίδη, πριν εγκαταλείψει τις Φιλιππίνες.

«Το γράμμα δεν το έδωσα στο Γιώργο, δεν είχαμε άμεσα επαφή, το έδωσα σε κάποιον άνθρωπο που με στήριξε πολύ, πήγα έμεινα στη βίλα όταν έφυγα, έμεινα εκεί για δυο μέρες να ξεκουραστώ, και θεώρησα ότι κάτι έπρεπε να κάνω πριν φύγω. Μου έλειπε ένα κομμάτι, που έπρεπε να συμπληρώσω. Και επειδή μου είπε ο Γρηγόρης ότι έκλαιγε με λυγμούς, και τον πιστεύω πολύ σαν άνθρωπο, του έγραψα το γράμμα. διαβάστε παρακάτω…

Το παρατήρησα ότι φόρεσε αυτό που του άφησα και τον ευχαριστώ πάρα πολύ που το έβαλε, είχα αγωνία αν θα το φορέσει, αν και το περίμενα! Δεν περίμενα το γράμμα να βγει δημόσια. Είπα να το δώσουν πολύ προσωπικά στο Γιώργο. Μπορούσε να το πάρει και να το δει πολύ διακριτικά, να μην το βγάλει. Μετά τις 8-9 φεύγουν οι κάμερες και κοιμόμαστε. Εντάξει, δεν έλεγα κάτι, τον στήριζα, του έδινα δύναμη. Του έλεγα ότι θέλω να είναι δυνατός γιατί τον πιστεύω, του είπα ότι τον έβαλα αρχηγό, και θέλω να σε δω χαρούμενο, γιατί έμαθα ότι περνάς δύσκολα, του λέω έχεις ψυχή παιδιού και σε πιστεύω! Θα πάει τελικό, το πιστεύω!

Δεν είναι κάτι πονηρό το ότι του έδωσα το φυλαχτό μου. Δεν είχα σκοπό να το κάνω επίτηδες. Ήρθε η γιατρός στο ξενοδοχείο να με δει, ήμουν στον τοίχο και δεν κατάλαβα ότι περνούσε η ώρα. Της λέω ότι θέλω να της ζητήσω κάτι. Μου λέει: «Ξέρω τι θέλεις. Βγάζει το στυλό και μου λέει γράψε ό,τι θέλεις, πάρε το χρόνο, είμαι μάνα κι εγώ και καταλαβαίνω!» Της εξήγησα ότι δεν έχει γίνει κάτι, απλά θέλω να πω στον Γιώργο κάποια πράγματα! Με πήρε αγκαλιά όταν λιποθύμησα, και έβαλε τα χέρια του κάτω από τα χέρια της γιατρού όταν λιποθύμησα. Το έκλεισα το γράμμα ως εξής: «Να ξέρεις ότι η Βάνα κατάλαβε ότι ήθελα να στο γράψω, και μου έφερε χαρτί και στυλό! Είναι θεά, την αγαπώ!» κατέληξε η πρώην παίκτρια του Nomads. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=m8-j4xOgmOc[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Nomads: Καταρρέει η καλύβα των Διασήμων στο σημερινό επεισόδιο! Ο καυγάς στην παραλία και η κλίκα της Ζούγκλας! (βίντεο)

Nomads τρέιλερ : Πλακώνονται ο Γιώργος Μαυρίδης με τον Παναγιώτη Βασιλάκο και άρχισαν οι γκρίνιες στη βίλα!(βίντεο)

Nomads: Στο πλευρό της Ζούγκλας η Εύη Ιωαννίδου λίγο μετά την αποχώρησή της! Η ανάρτησή της για τον αγώνα της Δευτέρας και την νέα συμμαχία