Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναχώρησε χτες βράδυ για τις Φιλιππίνες. Η κάμερα του «Φτιάξε καφέ» τον πέτυχε στο αεροδρόμιο, και ο παρουσιαστής δεν αρνήθηκε να μιλήσει για τη νέα αυτή, μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του, το «Νοmads». Ο ίδιος έφυγε τελευταία στιγμή για το αεροδρόμιο, καθώς μέχρι το απόγευμα είχε γύρισμα.

«Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε, είναι πολλές ώρες ταξίδι. Θέλω να σας χαιρετήσω γιατί είμαι και πάρα πολύ κουρασμένος. Τώρα, κάνετε ερωτήσεις… Με σώσανε! Με το γιο μου, αυτά είναι τα δύσκολα, δεν θέλω καν να τα αναφέρω, όταν υπάρχουν παιδιά, υπάρχουν και τα πιο σύγχρονα μέσα, όλα θα τα βρούμε, υπάρχουν και άνθρωποι που κάνουν πολύ πιο δύσκολες δουλειές. Σας ζητάω συγγνώμη, πρέπει να φύγω! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!» αρκέστηκε να πει ο παρουσιαστής. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι μίλησε με τον παρουσιαστή, και ότι της είπε ότι ήθελε πολύ να το κάνει και ότι του θυμίζει το πρώτο Survivor, ενώ ήταν πολύ ήρεμος. Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει ότι, όταν έφυγε από τον Αlpha και πήγε στο Έψιλον, της είχε ευχηθεί τα καλύτερα και της είχε πει ότι με τον Θέμη Μάλλη στο πλευρό της όλα θα πάνε δεξιά. Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Xs_FwwKXiqA[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αναχώρησε για τις Φιλιππίνες!

«Nomads»: Αυτοί είναι οι διάσημοι που φεύγουν για τις Φιλιππίνες!

«Nomads»: Η διαδικασία του παιχνιδιού, ο προγραμματισμός και τα πρώτα ονόματα