Ο Τζώρτζης Παπανικολάου βρέθηκε στην εκπομπή Εμείς της Χριστίνας Λαμπίρη και εκτός από ωραία πιάτα... είπε και πολύ ωραία πράγματα!

Ο ίδιος μαγείρεψε πέννες με κοτόπουλο και παρμεζάνα και παράλληλα σχολίασε τα όσα βλέπουμε στα επεισόδια του τελικού του MasterChef!

Φυσικά ο Χρήστος Γλωσσίδης και ο Τιμολέων Διαμαντής δεν έμειναν ασχολίαστοι!

Διαβάστε ακόμα: MasterChef: Ο Χρήστος Γλωσσίδης "καρφώνει" τον Τιμολέοντα λίγο πριν τον τελικό: "Δεν τον συμπαθούσα"! (Βίντεο)

«Το θέμα ήταν ότι από το πολύ χαλαρό του MasterChef τα παιδιά μπήκαν σε ένα πολύ διαφορετικό τρυπάκι. Ζορίστηκαν. Από τη μια στιγμή στην άλλη… εγώ είχα ξεχάσει να δουλεύω σε επαγγελματική κουζίνα τόσο καιρό μέσα στο πλατό. Είχες άλλη πολυτέλεια», είπε ο Τζωρτζης Παπανικολάου.

Σχετικά με τις εμπειρίες που παίρνουν οι δυο φιναλίστ στον τελικό, ο πρώην παίκτης του MasterChef σχολίασε:

«Η αλήθεια είναι ότι ζηλεύω. Είναι ωραίες εμπειρίες. Πραγματικά θα σας πω ότι ποτέ δεν περίμενα αυτό τον τελικό. Όχι μόνο τα παιδιά. Τα παιδιά είχαν δυνατότητες. Ο Τιμολέων είχε συνήθως την έπαρση να λέει ότι θα είναι στον τελικό. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα έναν αλλιώτικο τελικό όπως είχαμε συνηθίσει. Μου φαίνεται λίγο διαφορετικό άλλα είναι πάρα πολύ ωραίο».