Ο Μάριος Βραχάτης από το Master Chef μίλησε στην εκπομπή Εμείς για όλους και για όλα!

Ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef ωστόσο πέταξε το καρφάκι του για τον Κοντιζά αλλά και για την αποχώρησή του, αφού είπε ότι μάλλον αδικήθηκε λίγο!

Διαβάστε ακόμα: Power of Love: Άγριος τσακωμός Μιχάλη - Ανδρέα για τη Τζούλια! Το κόκκινο δωμάτιο που άναψε φωτιές! (Βίντεο)

Σχετικά με τα παιδικά του χρόνια είπε: «Δεν ήταν και τόσο εύκολα τα παιδικά μου χρόνια. Δύσκολες καταστάσεις. Άσχημες. Ήμουν 8-10 χρονών όταν αποφάσισα να πάρω το τρένο και να φύγω από το σπίτι. Ο σκοπός μου ήταν να φύγω για να πάω στο μοναστήρι όπου πηγαίναμε με τον παππού μου και με τη μητέρα μου σε πιο μικρή ηλικία. Ήξερα ότι υπάρχουν άνθρωποι που με αγαπάνε και με προσέχουν. Ζούσα σε σκηνή στο δάσος από τα 13-15 μου. Τον πρώτο καιρό ήταν λίγο δύσκολες οι καταστάσεις, αλλά μετά έγινε συνήθεια.

Έχω κάνει ταυτόχρονα 4 δουλειές. Το πρωί σε ένα κρεοπωλείο, το μεσημέρι σε ένα βενζινάδικο, το βράδυ σε ένα πατσατζίδικο και την Κυριακή δούλευα σε ένα ξενοδοχείο.»

Για την μητέρα του τόνισε :«Τον τελευταίο καιρο η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Η αρρώστια της μας ένωσε. Δεν είμαι άνθρωπος να κρατήσω κακία και ιδιαιτέρως στη μητέρα μου. Ό,τι έγινε έγινε. Θεωρώ κι εκείνη να μην το ήθελε, να ήταν άθελα της κάποια πράγματα.»

Ενώ για την αποχώρησή του... τα είπε όλα: «Στην αποχώρηση μου από το MasterChef στεναχωρήθηκα αρκετά, γιατί περίμενα ότι θα κάτσω λίγο ακόμα. Θεώρησα ότι αδικήθηκα λίγο από το οπτικό κομμάτι. Από το γευστικό κομμάτι, δεν δοκίμασα τα πιάτα των συμπαικτών μου, οπότε μπορεί να ήταν καλύτερα από τα δικά μου.

Όταν έφτυσαν τα φαγητό που ετοίμασα, σίγουρα δεν αισθάνθηκα ωραία. Αλλά αν το πιάτο μου δεν μπορούσαν να το φάνε, αναγκαστικά θα το φτύσουν. Θα είχα μια επιφύλαξη να συνεργαστώ με τον Σωτήρη Κοντιζά. Θα φοβόμουν λίγο. Γιατί είναι αρκετά αυστηρός. Θα ήθελα να πάω μαζί του για να μάθω πράγματα, αλλά θα είχα επιφύλαξη για να είμαι σωστός, γιατί είναι αρκετά αυστηρός πάνω στη δουλειά του.

Διαβάστε ακόμα: Power of Love: Το καρφί της νέας παίκτριας για την ηλικία της Αθηνάς! «Αν θέλει να λέει...»

Σίγουρα με κάποιους παίκτες του MasterChef δεν θέλω να έχω τρομερές σχέσεις και να είμαι πολύ κοντά, όπως είναι ο Τζώρτζης και η Γωγώ. Όσο ήμασταν μέσα στο σπίτι δεν μπορούσα να ξεχωρίσω ποιος είναι ψεύτικος ή όχι. Ήμασταν όλοι ίδιοι. Όταν βγήκα και έβλεπα αυτά στην τηλεόραση, λέω τι γίνεται; κάτι δεν πάει καλά. Για κάποιους δεν το περίμενα. Απογοητεύτηκα και με τον Τζώρτζη και με τη Γωγώ που τσακώνονταν και είχαν ίντριγκες και έλεγαν για άλλους παίκτες. Εμείς δεν τα είχαμε δει αυτά» κατέληξε ο Μάριος Βραχάτης!