Ο ίδιος είχε γίνει γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο Master Chef και είχε αγαπηθεί πολύ από το κοινό!

Έτρεξε στο μαραθώνιο του Λονδίνου θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα του που πέθανε ξαφνικά πριν από 18 μήνες. Όμως δεν κατάφερε ποτέ να ολοκληρώσει τον αγώνα, καθώς λίγα μίλια πριν τον τερματισμό, κατέρρευσε και λίγο αργότερα, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχασε τη ζωή του.

Διαβάστε ακόμα: Σελίμ Σελτζούκ: Δείτε για πρώτη φορά τη σύντροφο του παίκτη του Master Chef!

Ο λόγος για τον πρώην διαγωνιζόμενο του Masterchef Ματ Κάμπελ, που έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 29 ετών, κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου. Ο Κάμπελ ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Αμέσως του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα από τους γιατρούς που ήταν εκεί, όπως δεν τα κατάφερε. Λίγο αργότερα εξέπνευσε στο νοσοκομείο.

Ο Μαραθώνιος του Λονδίνου ήταν ο πιο ζεστός που έχει ποτέ διεξαχθεί στη χώρα. Ο Κάμπελ, έτρεξε στο μαραθώνιο για τη μνήμη του πατέρα του αλλά και για να συγκεντρώσει δωρεές για ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα. Ο αριθμός των δωρεών αυξήθηκε κατά πολύ μετά την τραγική είδηση του θανάτου του.

Ο Κάμπελ είχε γίνει γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Masterchef πέρυσι. Παράλληλα, είχε τρέξει και στο παρελθόν σε Μαραθωνίους, όμως ήταν η πρώτη φορά που έτρεχε σε αυτόν του Λονδίνου.

Ο ίδιος είχε δηλώσει μεγάλο ενθουσιασμό για τη συμμετοχή του, δημοσιεύοντας και σχετική ανάρτηση στο facebook.

Πηγή: protothema.gr