Για όλους και για όλα μετά την αποχώρησή της από το MasterChef μίλησε η Μάγκυ Ταμπακάκη, στην πρώτη της συνέντευξη! Η Μάγκυ εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Στη Φωλιά Των ΚουΚου και ήταν χείμαρρος!

Η ίδια στάθηκε για την απόφασή της να επιστρέψει στο παιχνίδι παρά το ότι είχε αποχωρήσει οικειοθελώς για το παιδί της, την ψηφοφορία που την έβγαλε εκτός εαυτού, αλλά και το ότι άφησε γράμμα μόνο στον Τιμολέοντα Διαμαντή πριν φύγει και κανέναν άλλο!

«Ήταν λάθος να χρησιμοποιήσω την λέξη “δίλημμα” για το παιδί μου. Δεν μπορώ να θέσω ως δίλημμα το παιδί μου, εννοείται! Δεν ήταν κάποιο πρόβλημα άλυτο, αλλά έπρεπε να είμαι δίπλα του και έπρεπε να φύγω.

Και το θέμα λύθηκε κατευθείαν, γιατί, όταν γυρίζει η μαμά στο σπίτι, είναι όλα πιο εύκολα και διευκολύνει και τον μπαμπά. Ο σύζυγός μου στάθηκε δίπλα μου σε όλα…

Διαβάστε ακόμα: MasterChef: Το μήνυμα όλο νόημα της Μάγκυς Ταμπακάκη μετά την αποχώρησή της!

Το “δίλημμα” ήταν λάθος μου», είπε η και για την στάση του Τζώρτζη Παπανικολάου απέναντί της ανέφερε ότι «ήξερε αρχικά τα πάντα. Κοιμόμασταν μαζί στο δωμάτιο, οπότε είχα κλάψει πολλές φορές δίπλα του. Ο ίδιος ήξερε την κατάσταση, ήξερε όλο το πρόβλημα.

Μου είχε πει κιόλας επειδή είμαι μάνα πως θα έφευγα, ενώ αυτός με ήθελε μέσα. Όταν ξαναγύρισα τον βλέπω απέναντί μου και με αγκαλιάζει. Με το που σβήνουν οι κάμερες, πάει και λέει “εγώ δεν τη θέλω τη Μάγκυ, θέλω να φύγω αν μπει η Μάγκυ, γιατί το θεωρώ ανήθικο”».

Μιλώντας για την ψηφοφορία που έφυγε είπε πως εκείνη κοιμόταν όταν ο Βασίλης Χατζόπουλος την ξύπνησε και της είπε να ετοιμάσει την βαλίτσα της γιατί αποφάσισαν να αλλάξουν τον τρόπο που θα ψήφιζαν.

Όταν εκείνη κατέβηκε στο σαλόνι της πρότειναν να ψηφίσει τον Τιμολέοντα! «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε, ούτε από ποιον δρομολογήθηκε… Αλλά σε αυτό το παιχνίδι, όλα είναι πιθανά», πρόσθεσε.

Τέλος, σχολιάζοντας την αντίδραση προς τους κριτές όταν αποχώρησε, αλλά και το ότι το γράμμα της απευθυνόταν μόνο στον Τιμολέοντα, είπε πως «εκείνη τη στιγμή ήμουν άδεια, δεν ήξερα τι να κάνω, φάνηκε από τον τρόπο που χαιρέτησα τους κριτές.

Διαβάστε ακόμα: Master Chef: Εκτός παιχνιδιού ο πιο δυνατός παίκτης! Ποια είναι η τελική εξάδα; (Βίντεο)

Ήθελα να φύγω τρέχοντας, δεν ήξερα τι να κάνω, δεν σκεφτόμουν καθόλου καθαρά! Δεν το σκέφτηκα εκείνη την ώρα ότι έπρεπε να τους χαιρετήσω. Ακούγεται άσχημο, αλλά ήμουν χάλια.

Γενικότερα, δεν μπορώ να κάνω ψέματα ότι είμαι καλή, “σας αγαπώ όλους θα βρεθούμε έξω”, όταν δεν μου βγαίνει εκείνη τη στιγμή. Είναι δύσκολο να υποκριθώ! Μπορεί να βγαίνει κακό στον κόσμο, αλλά, όποιος με ξέρει, ξέρει αν είμαι καλός ή κακός άνθρωπος».

Δείτε το σχετικό βίντεο: