Η Μάγκυ και ο Γιώργος ήταν προτεινόμενοι προς αποχώρηση στο Master Chef και οι δύο παίκτες μονομάχησαν για μία θέση στο ριάλιτι.

Οι κριτές ωστόσο έκριναν ότι οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να μαγειρέψουν 2 φορές κάτι που έκανε έξαλλη την Μάγκυ και με έντονα κλάματα είπε στην κάμερα:

«Το να ξέρω ότι ο μισός εξώστης με έχει ήδη για εκτός και ότι έχουν για εντός ένα άτομο το οποίο… Κακά τα ψέματα, εγώ έχω να δώσω πολλά περισσότερα εδώ μέσα από τον αντίπαλό μου. Οπότε, γιατί ρε Μάγκυ δεν το έκανες σήμερα; Γιατί; Αν με είχα απέναντί μου, θα με χαστούκιζα. Γιατί τους έδωσες αυτή τη χαρά; Να λένε “οκ, έξω η Μάγκυ, οπότε δύο θέσεις ελεύθερες στον τελικό”. Όχι, όχι… Η μία θέση του τελικού είναι καβατζωμένη και πρέπει να είμαι εγώ εκεί»

Διαβάστε ακόμα: Power Of Love: Απίστευτος καυγάς με την Εύα! Το φλερτ με τον Δώρο και ο χωρισμός του με την Αθηνά! (Βίντεο)

Στην συνέχεια και αφού τελείωσε η διαδικασία μαγειρέματος, οι κριτές αποφάσισαν αυτή που θα φύγει από το παιχνίδι να είναι η Μάγκυ Ταμπακάκη, κάτι που απογοήτευε την παίκτρια η οποία είπε:

«Δεν είχα κανένα συναίσθημα μέσα μου. Ήμουν άδεια! Οπότε, όταν είσαι άδεια, δεν μπορείς να νιώσεις ούτε χαρά, ούτε λύπη, ούτε θυμό. Είσαι απλά άδεια, δέχεσαι και αποχωρείς. Τους χαιρέτησα χωρίς συναίσθημα, μηχανικά, σαν ρομπότ. Το MasterChef με έχει πληγώσει κατά καιρούς πολύ. Οι κριτές σήμερα με πλήγωσαν. Πίστεψαν ότι άξιζε να περάσει ο Γιώργος, οπότε εντάξει… Νιώθω πληγωμένη»

Δείτε τα απόσπασματα στα βίντεο που ακολουθούν: