Οι τρεις κριτές του παιχνιδιού έχουν χιούμορ και το αποδεικνύουν σε κάθε επεισόδιο αφού δεν χάνουν ευκαιρία να... τρολάρουν τους παίκτες!

Διαβάστε ακόμα: Survivor - βόμβα! Αποχώρησε ο Στέλιος Κρητικός; Εμφανίζεται στο trailer του "Στην υγειά μας" για το επεισόδιο του Σαββάτου! (video)

Στο αποψινό επεισόδιο οι παίκτες έπρεπε να βρουν τρόπο να ανάψουν φωτιά με... παραδοσιακούς τρόπους!

Οι κριτές, όπως σε κάθε δοκιμασία, πλησίασαν τους υπαίθριους πάγκους των παικτών. Φτάνοντας στον πάγκο του Σάββα έγιναν δέκτες ειρωνίας από τον αρχηγό της ομάδας: "Σας ευχαριστούμε για τα σπίρτα..." .

Ο Πάνος Ιωαννίδης που δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο, άρπαξε την πάσα και τρόλαρε άγρια τόσο τον Σάββα όσο και τον Χρήστο που είχε πάρει... "αγκαλιά" το μαχαίρι: '"Αν χρειαστείτε κι άλλα σπίρτα έχει στη λαβή του μαχαιριού μέσα! Αν είχες δει Ράμπο θα το ήξερες!"

Οι δυο παίκτες σκάλωσαν αφού νόμιζαν πως ο chef του κάνει πλάκα! Αλλά και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδειχνε να μην το πιστεύει... "Αλήθεια... Θα ψαρώσω τώρα! " είπε έκπληκτος ο κριτής όσο ο Χρήστος άνοιγε την λαβή του μαχαιριού για να βρει όντως... σπίρτα!

Το τρολάρισμα φυσικά συνέχισε και το πειραχτήρι Λεωνίδας Κουτσόπουλος που δίνοντας μια πυξίδα στον Χρήστο του είπε: "Πάρε αυτό... αν δεν μαγειρέψεις καλά να ξέρεις από που θα φύγεις!"

Δείτε το video με το απίστευτο τρολάρισμα των κριτών στους δυο παίκτες: