Τις πρώτες τους δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το MasterChef έκανε ο Τζώρτζης το πρωί της Τρίτης και μίλησε μεταξύ άλλων και για την Γωγώ, αφού αποκάλυψε πως ξεκίνησε η κόντρα τους και γιατί δεν την βοήθησε ποτέ από τον εξώστη!

Ο 25χρονος μάγειρας βρέθηκε καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης αφού δεν άφησε κανέναν ασχολίαστο!

«Εγώ από την πρώτη μέρα που μπήκα στον διαγωνισμό δεν άλλαξα. Ό,τι ήθελα το έλεγα. Ίδιες είναι οι συνεντεύξεις μου. Μπορεί στην αρχή να μην παιζόταν τόσο. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φάω τόσο κράξιμο από την Γωγώ σε προσωπικό επίπεδο. Εγώ ποτέ δεν την έκρινα ως άνθρωπο. Την έκρινα μέσα στον διαγωνισμό. Όλα ξεκίνησαν από την ασυλία της γευσιγνωσίας, που ήταν αντιμέτωποι ο Χρήστος και η Γωγώ.

Διαβάστε ακόμα: Survivor - βόμβα! Αποχώρησε ο Στέλιος Κρητικός; Εμφανίζεται στο trailer του "Στην υγειά μας" για το επεισόδιο του Σαββάτου! (video)

Δεν πίστευα ότι πρέπει να βοηθήσω έναν μάγειρα με πέντε χρόνια προϋπηρεσία να στήσει μια τάρτα που όλα ήταν έτοιμα. Εκείνη τη στιγμή η Γωγώ κατάλαβε ότι δεν την υπερασπιζόμαστε και ξεκίνησε όλα αυτά. Και σε μια συζήτηση στο σπίτι όταν όλοι είπαν ότι θα σε ψηφίσουμε, η Γωγώ είπε πως δεν θέλει ξανά καμία βοήθεια από τον εξώστη. Υπήρχε ποτέ δοκιμασία αποχώρησης που ήταν η Γωγώ και να μην τη στήριξα; Σας το ορκίζομαι. Κανέναν ότι κανέναν δεν είδα ανταγωνιστικά. Πραγματικά», είπε χαρακτηριστικά ο Τζώρτζης!

Δείτε το σχετικό βίντεο: