Αποχώρησε από το παιχνίδι δηλώνοντας ότι ήταν ο αληθινός του εαυτός και δε χρησιμοποίησε ποτέ στρατηγικές. Ο Τζώρτζης Παπανικολάου έδειξε ότι δε μετάνιωσε για τίποτα και πιστεύει ότι βγαίνοντας από το παιχνίδι η ζωή του θα έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Ο μάγειρας που τάραξε με τις δηλώσεις, τις οποίες έκανε κατά βάση χαμηλόφωνα και έπιαναν τα μικρόφωνα της εκπομπής, μπήκε στην δοκιμασία αντιγραφής πιάτου με αντίπαλο την Γιώργο Φασιλή.

Όπως πριν από κάθε τέτοια δοκιμασία, στην επίσημη σελίδα του MasterCher στο Twitter πραγματοποιήθηκε δημοσκόπηση για τον ποιον θέλει το κοινό να παραμείνει και ποιον να αποχωρήσει.

Διαβάστε ακόμα: Μaster Chef: Το «αμαρτωλό» παρελθόν του Πάνου Ιωαννίδη που δεν ήξερε κανείς...

Ο «αλάνθαστος Τζώρτζης» συγκέντρωσε μόλις το 3% των θετικών ψήφων του κοινού για να παραμείνει. Για πρώτη φορά υπήρξε ένα τέτοιο αρνητικό ποσοστό στήριξης, παρότι την τελική κρίση έχουν πάντα οι τρεις σεφ – κριτές του παιχνιδιού και όχι ο κόσμος.

Μπορεί η ψηφοφορία να μην είχε κανέναν καθοριστικό ρόλο στην αποχώρηση αλλά μαζί με τον καταιγισμό των Tweets έδειξε τι πίστευε ο κόσμος του Twitter για την εικ΄πονα του Τζώρτζη μέσα στο παιχνίδι.