Η Γωγώ Κωστάκη επέστρεψε στον διαγωνισμό μαγειρικής και μάλλον οι υπόλοιποι παίκτες δεν ενθουσιάστηκαν γι' αυτό. Η ίδια, παραχώρησε συνέντευξη στο 7 μέρες tv και μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε στην υποδοχή των συμπαικτών της.

Η ίδια, είπε: «Στα περισσότερα άτομα δεν άρεσε ιδιαίτερα το γεγονός ότι επέστρεψα εγώ και πόσο μάλλον ότι επέστρεψα εγώ χωρίς να επιστρέψει ο Χαράλαμπος, που ήταν ένα άτομο που ήθελαν πολύ.

Δεν με αντιμετώπισαν με τον καλύτερο τρόπο, αλλά ούτε και ασχολήθηκαν πολύ μαζί μου γιατί η επιστροφή μου συνέπεσε με αυτή της Μάγκυς. Η επιστροφή της Μάγκυς τους απασχόλησε περισσότερο»

Διαβάστε ακόμα: Master Chef: Η πιο σκληρή δοκιμασία φέρνει τους παίκτες στα άκρα! Ποιος θ’ αποχωρήσει απόψε;

Η Γωγώ Κωστάκη πρόσθεσε στην συνέχεια: «Πριν από την πρώτη αποχώρηση ήταν πολύ δύσκολο, γιατί είχα πιστέψει πάρα πολύ σε κάποια άτομα και νόμιζα ότι θα δημιουργήσουμε κάποιες σχέσεις, κάποιες φιλίες.

Όταν συνειδητοποίησα ότι τελικά δεν υπάρχουν όλα αυτά που είχα στο μυαλό μου, ήταν πολύ δύσκολο και για αυτό και αντέδρασα με τον τρόπο που αντέδρασα στην ασυλία και στην πρώτη αποχώρηση.

Για αυτό έκλαψα και είπα όλα αυτά που είπα. Στην επιστροφή μου όμως μου ήταν εντελώς αδιάφορο το πώς με αντιμετώπιζαν οι άλλοι, ήμουν για τον εαυτό μου και μόνο δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο»