Η Διαρροή για το Master Chef και η αποχώρηση.

Μπορεί εμείς χθες το βράδυ να βλέπαμε τον Γιώργο Φασιλή να προσπαθεί να μαγειρέψει ενώ από πάνω του, στον εξώστη Γλωσσίδης και ... Τσίκιλης σκοτώνονταν, αλλά στην πραγματικότητα ο Φασιλής βρισκόταν στην Υδρα!

Η φετινή παραγωγή του Star με το MasterChef, όντως, όπως φαίνεται, έχει βαλθεί να μας τρελάνει. Εξαιτίας του γεγονότος ότι τα γυρίσματα είναι πολύ μπροστά και τα επεισόδια πολύ πίσω, παίκτες βρίσκονται ήδη εκτός παιχνιδιού και φυσικά οι φωτογραφίες τους από τις εξόδους τους για καφέ, ποτό και φαγητό κάνουν το γύρο του Διαδικτύου.

Διαβάστε ακόμα: Τα σχέδια του αντικαταστάτη του Γιάννη Λάτσιου: Σχεδιάζει εκτάκτως νέα στρατηγική για το κανάλι!

Τώρα, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον μοναδικό παίκτη που μέχρι στιγμής δεν είχε «τσακώσει» κανείς να κυκλοφορεί... ελεύθερος στους δρόμους. Ο λόγος για τον Γιώργο Φασιλή ο οποίος το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Υδρα για το Hydra’s Trail Event.

Η αγάπη του για τους αγώνες και την Ύδρα, καθώς και οι σχέσεις φιλίας που έχει αναπτύξει, τον έφεραν μαζί με τη σύζυγό του στο νησί του Αργοσαρωνικού για να απολαύσουν τον ρυθμό του Hydra’s Trail Event.

Πάντως, μέχρι στιγμής κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά για το αν το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες έχουν βγει και μάλιστα εδώ και καιρό από το παιχνίδι έχει κάποια σχέση με τον νικητή ή αν απλά ο διαγωνισμός έφθασε μέχρι ενός σημείου και τα γυρίσματα των ημιτελικών-τελικών θα γίνουν σε live χρόνο.

Διαβάστε ακόμα: Πανικός στο Πρωϊνό με παίκτη του Big Brother! Tο μήνυμα στη Φαίη Σκορδά και η αντίδρασή της!

Πάντως, και με την έξοδο Φασιλή, το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι οι παίκτες του MasterChef αυτή τη στιγμή βρίσκονται εκτός των πλατό και του σπιτιού.

Φωτογραφίες: fonitisydras.com
Πηγή: iefimerida.gr