Η διαρροή για το Master Chef που δείχνει τον παίχτη που δεν θα είναι στον τελικό.

Το Master Chef, για άλλη μια χρονιά θεωρείται ένα από τα δημοφιλέστερα τηλεοπτικά παιχνίδια εκτοξεύοντας στα ύψη τα μηχανάκια της AGB.

Λόγω της μεγάλης επιτυχίας που γνωρίζει, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν να αποκαλύψουν τι πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδια, έχοντας τον ρόλο των παπαράτσι.

Οκτώ είναι οι παίχτες που μέχρι στιγμής έχουν απαθανατιστεί να βρίσκονται εκτός του σπιτιού του Master Chef, με κυριότερους τους Μάγκυ Ταμπακάκη, Αργύρη Αγλαμίση, Τζώρτζη Παπανικολάου, Σάββα Ληχανίδη και Δημήτρη Τσίκιλη.

Αντιθέτως, οι Χρήστος Γλωσσίδης και Γιώργος Φασίλης, είναι αυτοί που μέχρι στιγμής κανένας φωτογραφικός φακός δεν τους έχει απαθανατίσει εκτός σπιτιού.

Ντόρο προκαλεί η τελευταία φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Facebook και βλέπετε στο tv-24.gr, με το φαβορί του Mastef Chef, Τιμολέοντα Διαμαντή, να κάνει τη βόλτα του και να βρίσκεται εκτός παιχνιδιού.

Άγνωστο παραμένει εάν οι Χ. Γλωσσίδης και Γ. Φασίλης θα είναι εκείνοι που θα βρίσκονται στον τελικό του πιο δημοφιλούς διαγωνισμού μαγειρικής.