Στο Master Chef έγινε μια δοκιμασία μεταξύ των παικτών οι οποίοι,ο καθένας από αυτούς είχε έναν κορυφαίο σεφ στο πλευρό του. Ο διαγωνισμός αυτός "Silver Award".

Στον τελικό, έμεινε ο Χρήστος Γλωσσίδης με τον σεφ Παπανικολάου και η Μάγκυ Ταμπακάκη με τον σεφ Άνταμ Κοντοβά.

Για όσους δεν θυμούνται, στον διαγωνισμό αυτό οι σεφ έφτιαχναν ένα κυρίως πιάτο και οι παίκτες έπρεπε ΜΟΝΟΙ τους να διαλέξουν ένα πιάτο το οποίο θα ταιριάζει με το κυρίως του σεφ αντίστοιχα και θα πρέπει να το συνοδεύσει σωστά, χωρίς όμως ο σεφ να επέμβει ή να δώσει συνταγή. Ήταν δηλαδή ένα τεστ φαντασία, δημιουργικότητας και ικανοτήτων!

Τον διαγωνισμό κέρδισε η Μάγκυ, καθώς το πιάτο της πήρε τρία 10άρια από την κριτική επιτροπή, λαμβάνοντας τα 10.000€, το οποίο ποσό της χάρισε το πιάτο που εντυπωσίασε, το χταπόδι, σελινόριζα, φυστικοβούτυρο και μίσο. Έτσι ο Χρήστος με τον σεφ Παπανικολάου έχασαν.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2: Μαλλιοκούβαρα οι Διάσημοι! Η Σαλταφερίδου στόλισε τον Χάρο και η απάντησή του έφερε πανικό! Ποιοι τον υποστήριξαν και ποιοι όχι;

Και εδώ σας έχουμε το σκάνδαλο!

Η Μάγκυ πόσο τυχαία μαγείρεψε το συγκεκριμένο πιάτο; Μήπως της το είχε σφυρίξει ο σεφ, Κοντοβάς, από πριν; Ξέρετε γιατί; Γιατί εδώ στο tv-24.gr ψάχνοντας για τον Σεφ Κοντοφά, συνειδητοποιήσαμε ότι το συγκεκριμένο πιάτο που η Μάγκυ ξεχώρισε είναι ακριβώς το ίδιο, δικό του, το οποίο μαγειρεύει στα εστιατόρια του και είναι ένα από τα κορυφαία του πιάτα που έχε βάλει την υπογραφή του... Ιδού:

Το παραπάνω μενού που βλέπετε στο tv-24.gr είναι από το εστιατόριο του κ.Κοντοβά. Επομένως η ιδέα δεν ήταν της Μάγκυ για μαγειρέψει το συγκεκριμένο, όπως έδειχνε στο επεισόδιο. Μάλλον η ίδια είδε ποιος είναι ο σεφ της, το έψαξε πολύ και εκείνος με την σειρά του για να την βοηθήσει της έδωσε έτοιμη και τσεκαρισμένη συνταγή για την επιτυχία... Δείτε αναλυτικά στο βίντεο ντοκουμέντο που ακολουθεί: