Ήταν πριν από οχτώ χρόνια ήταν η εποχή που ΑΝΤ1 προσπαθούσε να ανταγωνιστεί μάταια το MasterChef που μόλις είχε έρθει στην Ελλάδα το 2010!

Λοιπόν δημιουργήθηκε ένα ριάλιτι αντιγραφή στο MasterChef το περίφημο Top Chef!

Σε αυτόν το διαγωνισμό μαγειρικής έπαιρναν μέρος μόνο επαγγελματίες σεφ και το παιχνίδι παρουσίαζε τότε η Νάντια Μπουλέ! Για να λέμε του στραβού το δίκιο ήτανε μια τραγικά αποτυχημένη προσπάθεια του ΑΝΤ1 να αντιγράψει το MasterChef και η Νάντια Μπουλέ αποδείχτηκε εξαιρετικά κακή παρουσιάστρια στο συγκεκριμένο ρόλο....

Το παιχνίδι όπως καταλαβαίνετε δεν πήγε καθόλου καλά και δεν ξανά έγινε ποτέ τότε... Λοιπόν το 2010 στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχαν συμμετάσχει κάποιοι απ’ αυτούς που σήμερα λέμε μεγάλους σεφ στην Ελλάδα! Ένας εξ’αυτών όπως αποκαλύπτει σήμερα το tv-24.gr είναι ένας από τους ανθρώπους που σήμερα είναι κριτής στο MasterChef και μάλιστα απόλυτα επιτυχημένος και συμπαθής σε όλο το ελληνικό κοινό!

Μιλάμε για τον Πάνο Ιωαννίδη ο οποίος υπήρξε όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παίκτης του συγκεκριμένου ριάλιτι το 2010 μαζί με άλλους συναδέλφους του σημερινούς μεγάλο σεφ σε μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα αλλά και με καριέρα στην τηλεόραση!


Ο Πάνος Ιωαννίδης τότε ήταν 35 ετών και εργαζόταν στην Πρεσβεία της Δανίας στην Αθήνα. Ωστόσο, η συμμετοχή του δεν διήρκεσε πολύ καθώς ο chef είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι για προσωπικούς του λόγους λίγο μετά την έναρξή του.

Διαβάστε ακόμα: Master Chef 2: Δεν φαντάζεστε τι δουλειά έκαναν Κοντιζάς - Ιωαννίδης πριν γίνουν σεφ!


Στο παιχνίδι τότε πήραν μέρος και άλλοι 16 παίχτες...αναγνωρίζεται κάποιους;

 1. ΑΛΕΞΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ (28 ετών,
 2. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ (33 ετών),
 3. ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗ (39 ετών),
 4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΕΛΝΤΗΣ (43 ετών),
 5. .ΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (35 ετών),
 6. ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ (22 ετών),
 7. ΗΛΙΑΣ ΚΑΦΑΛΗΣ (30 ετών),
 8. ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΚΩΣΤΑΚΟΣ (26 ετών),
 9. ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ (30 ετών),
 10. ΜΑΡΙΑ ΛΕΟΝΟΒΑ (28 ετών),
 11. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (29 ετών),
 12. ΚΟΣΜΑΣ ΜΠΙΣΤΙΚΑΣ (47 ετών),
 13. ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ (25 ετών),
 14. ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ (24 ετών),
 15. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ (24 ετών),
 16. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ (23 ετών).

Διαβάστε ακόμα: Master chef: 10 πράγματα που...δεν ξέρεις για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο!

Κριτική επιτροπή τότε...
Ηλία Μαμαλάκη, Χριστόφορο Πέσκια, Απόστολο Τραστέλη και Ερβέ Προνζάτο. Σύμβουλος της εκπομπής πίσω από τις κάμερες ο γνωστός chef Γιώργος Βενιέρης, executive chef του βραβευμένου με ‘Χρυσούς Σκούφους’ «Electra Restaurant» του ξενοδοχείου «Electra Palace» και καθηγητής στη σχολή γαστρονομίας «Chef D’Oeuvre».