Ο Τζώρτζης κέρδισε το Τεστ Δημιουργικότητας και έγινε αρχηγός στην κόκκινη ομάδα έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξει τον αρχηγό της αντίπαλης μπλε ομάδας.

Οι υποψήφιοι για αρχηγοί του Τζώρτζη πολλοί και αρκετοί από αυτούς πολλοί δυνατοί σεφ, τουλάχιστον ατομικά.

Ο Τζώρτζης όμως επέλεξε να κινηθεί αλλιώς και ως πρωτάρης αρχηγός να επιλέξει ως αντίπαλο έναν αντίσταχο πρωτάρη. Ή μάλλον μία, στην συγκεκριμένη περίπτωση, τη Γωγώ. Πρόσθεσε μάλιστα ότι η Γωγώ έχει ξεπαστρέψει το μισό σπίτι στις δοκιμασίες απόχώρησης.

Η αντίδραση των περισσότερων παικτών έδειξε ότι δε… ψήθηκαν από τον λόγο επιλογής της Γωγώς. Όλοι σχολίασαν πως ήταν θέμα μειωμένων μαγειρικών και ηγετικών ικανοτήτων της αντίπαλης αρχηγού αφού ο Τζώρτζης δε θα τολμούσε να τα βάλει με έναν δυνατό σεφ. Αντίθετα θα προτιμούσε να στείλει στην μπλε ομάδα έναν αρχηγό «καταστροφέα» που θα την οδηγούσε στο να χάσει τη δοκιμασία και την ομαδική ασυλία.

Διαβάστε ακόμα: Η μάχη της τηλεθέασης για την Πέμπτη 8 Μαρτίου! Τα επίσημα νούμερα!

Ακόμα και η ίδια η Γωγώ το κατάλαβε και το σχολίασε με τον τρόπο της. Κατά τη διάρκεια όμως της ομαδικής δοκιμασίας όλα έδειχναν ότι η ίδια είχε κάνει καλή επιλοηή συμπαικτών και το σχέδιο του Τζώρτζη κατέρρεε. Ακόμα και όταν δεν ήξερε πράγματα κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας είχε σε κάθε πόστο έναν συμπαίκτη που ήξερε τι έκανε.

Στο trailer του επόμενου επεισοδίου είδαμε τους κριτές να μιλούν για ισοδύναμες ομάδες, για ντέρμπι στη βαθμολογία, με τον νικητή να κερδίζει με έναν μόνο βαθμό διαφορά και για διαγωνισμό πολύ δυνατών πιάτων. Χάσει ή κερδίσει η Γωγώ απέδειξε στον Τζώρτζη ότι ήταν λάθος να την υποτιμήσει και να την χρησιμοποιήσει για να διαλύσει την αντίπαλη ομάδα.